reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Jouluatto nie wiem czy to Ola idzie jak burza czy delikatnosc i wrazliwosc pani doktor:) hehe
hehe na kawusie na żelazna :) a powiedz mi czy jednak uda sie dom rodzenia czy szpital?

Jotemka głowa do góry!

reklama
ja sie pisze na spotkanie - nie wydaje mi sie zebym do srody urodzila :) ale jesli chodzi o dni to tak:
- w poniedziałek nie dam rady
- we wtorek (odpada chyba ze wzgledu na Magde0 ale jesli byc os sie zmienilo to moge od rana do ok 14
- w srode moge albo od rana ok 8-9 do 10:30, albo od ok 13 do pozniej :)

Marteczka, Jouluatto no trzymam za Was kciuki :)

Jotemka nie smuć się, głowa do góry :) wiem ze latwo sie mowi bo sama niedwno chodzilam wsciekla jak osa. Spotkanie moze poprawi Ci nastrój :)

No i jak kobietki? Ja bym mogła tez we czwartek ale nie wiem czy sie szarpniecie na wyprawę. Dajcie znać proszę.

No ja poza wtorkiem tak jak mówiłam to mogę dowolnie oby w Arkadii jeśli da radę bo nie wiem czy z moim "mózgiem" w obecnym stanie dojadę gdzieś gdzie nie byłam:eek::-)

reklama
Do góry