reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

Jouluatto nie wiem czy to Ola idzie jak burza czy delikatnosc i wrazliwosc pani doktor:) hehe
hehe na kawusie na żelazna :) a powiedz mi czy jednak uda sie dom rodzenia czy szpital?

Jotemka głowa do góry!

reklama
ja sie pisze na spotkanie - nie wydaje mi sie zebym do srody urodzila :) ale jesli chodzi o dni to tak:
- w poniedziałek nie dam rady
- we wtorek (odpada chyba ze wzgledu na Magde0 ale jesli byc os sie zmienilo to moge od rana do ok 14
- w srode moge albo od rana ok 8-9 do 10:30, albo od ok 13 do pozniej :)

Marteczka, Jouluatto no trzymam za Was kciuki :)

Jotemka nie smuć się, głowa do góry :) wiem ze latwo sie mowi bo sama niedwno chodzilam wsciekla jak osa. Spotkanie moze poprawi Ci nastrój :)

No i jak kobietki? Ja bym mogła tez we czwartek ale nie wiem czy sie szarpniecie na wyprawę. Dajcie znać proszę.

No ja poza wtorkiem tak jak mówiłam to mogę dowolnie oby w Arkadii jeśli da radę bo nie wiem czy z moim "mózgiem" w obecnym stanie dojadę gdzieś gdzie nie byłam:eek::-)

reklama
Do góry