reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam o świcie chodz za oknem jeszcze ciemno.........

Adula sorki ze poszłam ale naprawde z checia dotrzymałabym Ci towarzystwa ...tylko ze musialam synka tu wpuścic......mam nadzieje ze mezus dojechal caly i szczesliwy......

Przespałam pol dnia wczoraj a dzis nie dosc ze meczylam sie w nocy bo nie szlo mi sie ulozyc ..plecy bolały jak cholera.... to na dodatek mialam jakies koszmary snilo mi sie ze okres dostalam i brzuch mnie tak mocno bolal jak przy porodzie o jeju a bolalo mnie tak w snie ze az stekalam przez sen mąż mi mowil a jak sie przebudzialam to kurde tez czulam jakies male skorcze.....no ale juz jestem na Javie :)

Zjadłam juz sniadanie az 5 kanapek nie wiem co mnie tak przyssalo...kurde chleb byl taki swiezy jak z pieca normalnie heheh tylko ze lekko spalony hahaha

weszlyscie na temat kupek wiec i aj wrzuce swoje tam...haha.... to normalka ? ja nie mal ze przez wieksza czesc tej ciazy mam ciagle takie luzne.... a ostatnio to juz wogole no ale nie biore juz zelaza...wiec to norma?fuuuu ale obrzydziłam Was sorki jesli ktoras to czyta jedzac sniadanko hahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahah

Mała mnie kopie jak nie wiem juz od rana.... jeszcze jeden dzien i bede wiedziala co tam u niej :) czy cos mi podrosla i serducho bije jak trza :)

No dobra pewnie znowu bede odsypiac te nocke wiec milego dnia :):-D

reklama
Maja Ty łobuzico :)) Jakie tam wyganianie, dostaliśmy po ostatniej wizycie szlaban od doktorki i teraz trwa posucha i ocieranie nóżki o nóżkę hehe. Zresztą mój boski jak już ląduje na zwolnieniu lekarskim to jest nie do życia, leży w łóżku i jęczy heh.

Aduś, nie współczuj mi luźnych kupek, ja jestem w 7 niebie, po stokroć wolę takie niż okropne zatwardzenia, które miałam jeszcze do niedawna.

Lady Ty się z tymi skurczami uspokój kobietko, przecież się umawiałyśmy, że ja rodzę pierwsza i Ci puszczam sms-ka co i jak, żebyś mogła ciotki z BB zawiadomić :))) Nu, nu Ty niegrzeczna :)) A tak odnośnie snów to miałam ostatnio taki różowy... heh erotyczny... poczułam się jak nastolatka haha, wszystko przez tą posuchę. Ale ja to jeszcze po połogu sobie nadrobię, mam nadzieję, że też będę miała taką chcicę jak w czasie ciąży.

Miłego dnia kochane kobietki :)))

Dzień doberek Iza!
Lady szalona kobieto, na Ciebie określenie ranny ptaszek to za mało.
Ja się jeszcze powyleguję w łóżku. Suczka mi się władowała do wyrka i nie zamierza wychodzić na siku więc się nie spieszę.
Wczoraj byłam z Tomkiem w kinie na filmie "Sweeney Todd". Okropny film , taki straszny, krew się leje strumieniami. Jak uwielbiam filmy Tima Burtona to uważam że teraz już przesadził ze swoimi mrocznymi zapędami! W dodatku było tak głośno ( i bynajmniej nie była to uspokajająca muzyka) że Mały w brzuchu tak mnie skopał że co chwila podskakiwałam jakbym czkawkę miała. To chyba były najmocniejsze kopniaki jakie do tej pory czułam. Chyba się przestraszył tej głośnej muzyki. Już więcej do kina w ciąży nie zamierzam iść!:no:

Dzień dobry,

Kachurku - ja myśle ze w kinie to też bym nie wysedziała 1,5 h w jednej pozycji to nie dla mnie - chłopaki za tydzień sie wybierają na Kroniki Spderwicka (nie wiem jak to sie pisze) i syn mnie namawia ale nie dam rady :(

Ja normalnie wczoraj pierwszy raz takie bóle miałam - ale przeszły i dzisiaj jest dobrze - troche jak na okres toche taki ból od krocza w strone macicy. Jakby sie mała pchała, Kurede jeszcze ze 3 tyg i moge rodzić ale jeszcze nie teraz:nerd:

Witam Kwietnióweczki nie tak wczesną porą jak Lady o tej prze to ja zaliczam druga porcję siusiu :-Di mykam spowrotem do łózia, a wstaje tuż przed 8.00, ale coś mi się wydaje ze niebawem mi się to skończy:tak:

Ciekawe jak te nasze dzidzołki beda sypiać bo ja też juz słyszałam ze podobni jak my teraz wstajemy to one beda się budzić mi by to pasowało 2 razy w nocy :-D, ale Aduś tobie to współczuję oby to jednak prawdą nie było , mam nadzieję ze mężu przyjechał cały i zdrowy i już bedziesz sypiać normalnie w normalnych temperaturach i z mężykiem u boku:-D

Majeczko faktycznie dobrze ze przypomniałaś o tym kisielku ja zapomniałam całkiem zę on jeszcze istnieje hehe:baffled:
Kachurku ja też do kina bym się nie wybrała jużteraz ostatnio mi Wojtek truł zebyśmy poszli ale właśnie ja nie wysiedze po pierwsze tak bezczynnie te 2godziny i szkoda maleństwa bo za głośno :confused:

Asia , Anrrus z wysiedzeniem 2 godzinek nie miałam problemu, bo siedzieliśmy na wygodnej , podwójnej kanapce. Za to ta głośność mnie męczyła , a co dopiero małego dzidziusia który to słyszał pierwszy raz w życiu. No ale pokazał mamusi kopniakami jak ma się zachowywać.
A jeszcze jedno. Prawie się popłakałam przed wejściem do kina, bo tam większość parek i dziewczynki, jakieś studentki takie zgrabniutkie aż mi małżonek tylko się za nimi oglądał i gadał głupio jakie zgrabne. A ja wielka foka na kanapie. Jeszcze ja tylko zauważałam jakie laski maja piękne cerki, bo mam kompleks moich czerwonych polików, na których już jakieś 5 miesięcy mam trądzik różowaty, pewnie od hormonów. I niestety nie mam jak tego teraz wyleczyć, bo by trzeba potraktować to jakimś antyboitykiem- teracykliną albo metronidazolem a tego w ciąży nie można. No w każdym razie jakoś mi się tak smutno zrobiło.

Czesc Dziewczyny:-) Jestem i ja. Nie wiem czy mnie ktoś tu jezscze pamięta:zawstydzona/y:
Ale jestem:tak:

Macie jakieś wieści co u Niebo i jej chłopców??

Chyba zaczynam się bać porodu:sorry2:

Kachurku to czemu ty się masz meczyć i to tyle się męczysz z ta cerą trzeba było poójść do dermatologa , ja miałam w pierwszym i drugim trymestrze problemy z powodu wysokiej dawki progesteronu i poszłam do dermatologa przepisała mi taki tonik robiony z teiną i maść robioną (maść cynkowa+maść ichtiolowa) po tej kuracji moja cera nigdy w życiu nie była taka ładna jak jest teraz a zawsze miałąm z ną problemy i to nieprawda zę tylko antybiotyki pomagają , a skoro jest to spowodowane hormonami w ciąży to po ciąży powrócisz do normy , a dla właśnego spokoju to wybierz się do dermatologa

Czesc KOBITY:-)

NiaNia pamieta pamieta .....nic sie nie martw .. hehe ja tez sie strasznie boje ale staram sie nie myslec o tym co mnie czeka:-)

U Niebo w ostatnim czasie bylo wszytko ok.. chlopcy mieli sie dobrze;-)

Pol noc dzis nie spalam bo mnie brzuch bolal jak na @ co jakis czas .....:-pmoj syn to ma ruchy w tym brzuchu ...brzuch mi podskakuje , przesuwa sie ..a boli jak diabli

Adunia ty pewnie odsypiasz nocke:-)

Kachurek,anrus79,Izabelinda, maja :-Dwitajcie z rana:-D

reklama
Witajcie z rana,a może już przedpołudnia jak kto woli:-):-):-)
Moja dzidzia dziś jest tak ruchliwa że nie dala mi pospać i wwstałam już o 7zjadłam sniadanko bo maleństwo domagało się jeść:-):-) .i przywitałam mężusia bo przyszedł z nocnej zmiany z pracy i teraz odsypia....a ja tak na necie bo jak wstanie to nie bedzi już czasu poklikać

Do góry