reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

No to fajnie ze u Niebo juz wszystko gra niech amluszki sie chowaja dobrze!!!

Sila Ty to masz z tym netem odcieta od świata nie dobrze nie dobrze ..reklamacji nie można zadnych skladac?

Kasia zapodaj ten mi przepis na torta to sobie zrobie w niedziele :) Tylko nie mów ze nie chce Ci sie plisss hahahah smaka narobilas :)

reklama
No ładnie, to taka z Ciebie tygrysiczka Kasieńko? :)) I jeszcze nam smaka robisz na czekoladkę... A Ada na lodzika.... Jeszcze któraś tam o tortach i gołąbkach pisała... ale ja już nie nadążam. Hehe to są chyba te typowe zachciewajki co nie?

Marta - ja też dzisiaj poprałam i wyprasowałam kolejną partię ciuszków dla małej. Jejku, aż instynkty macierzyńskie we mnie wzbierają, jak widzę te malusie rękawki, skarpeteczki, kołnierzyki...

Masiu - współczuję relacji z mamą. Moja jest daleko, rzadko się widzimy. Za to teściową mam 5 minut stąd. Pomaga bardzo przy Dominiku, ale za każdym razem jak wpada to nasłucham się w jakiej to budzie mieszkamy a nie mieszkaniu, że mam wszystkie zabawki Dominika plastikowe wywalić bo szkodzą i śmierdzą (???), że mąż ma psa usunąć itd itd... Jak z nimi mieszaliśmy to było chwilami ciężko, wtedy brałam wózeczek z synalkiem i szliśmy na dłuuugi spacer nad morze. Ty masz o tyle fajnie, że mieszkasz tylko z mężusiem kochanym, a takie wizyty raz na jakiś czas da się znieść z zaciśniętymi zębami. Jak burza hormonów Ci się wyciszy, to będzie lepiej. Musi być - trzymam kciuki!

No a ja właśnie obejrzałam sobie Gwiezdny pył - taką bajeczkę dla nieco starszych dzieci i fanatyków fantasy :)), objadłam się razowcem z serkiem i pomarańczą i spróbowałam namówić moją córcię na fikanie - niestety zaledwie mnie poplumkała kolankiem. Kurcze brak mi jej silnych ruchów, wypychania różnych części ciała i narządów.... Fajnie się bawiłyśmy w łaskotki :))

Ale się laski rozgadujecie!
Mnie ostatnio jak po przytulańsku skurcze ostatnio chwyciły a potem powtórzyła się sytuacja z jakimiś wodami w nocy to zarządziłam abstynencję na jeszcze jakieś 4 tygodnie.
A wczoraj moja znajoma urodziła synka! Dopiero jakieś miesiąc temu okazało się że ma być chłopak bo wcześniej na usg myśleli że to dziewuszka.:-DWaży 2900. Miała rodzić na początku marca więc generalnie jest prawie o czasie.

2900? to malutki i chudziutki, może dlatego myśleli, że będzie córcia :))
A z jakimi wodami Kachurku?
I właśnie tak sobie czytając pomyślałam, że jeszcze Ciebie tu do szczęścia nam brakuje - czytasz w myślach??? :)

Witam wszystkie dziewuszki,widze ze poruszylyscie temat toxmo,ja robilam nie dawno,wynik ujemny,ale nie wiem poradzcie mi powtorzyc przed porodem????.Lekarz nie kazal mi tylko przytulac malych kotkow.
Sex awersja, chociaz moj maz potrafi sie zblizyc,ale nie stety mowi na mnie ZAMRAZARKA.
Kochane napiszcie czy macie brazowe paseczki na brzuszkach???Z dziewczynami mialam na dole teraz mam na gorze?
Chcem wam napisac ze was podziwm za humor, za kawe ze pijecie, ze to ze zgaga jest waszym kumplem.Brawo.Po tych wszystkich infekcjach pochwy pewnie zdecyduje sie na c.c.

A oto ojciec mych szczeniaczkow

Katja - ja pasek mam i na dole i u góry :)) Zapraszam do galerii brzuszków, dziś rano wrzuciłam zdjęcie autorstwa męża.

Masiu - miłej drzemki :))

reklama
Iza ja uwielbbiam bajki takie jak Gwiezdny Pył (mam radoche bo lubi też takie klimaty mój syn). I filmy i książki tego typu dla mnoie bomba -, właśnie z synek (wyrywając sobie książkę 0tj ja jak on jest w szkole albo jak śpi) czytamy III cz Mrocznych Materii Pulmanna - (na podstawie 1 cz nakrecili "złoty kompas")

Do góry