reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Iwonko wielkie dzieki wlasnie juz zamawiam i poszewke tez juz wybralam wielkie dzieki co ja bym bez Was zrobila ) a doszla ci ta koldra? bo jak toijacyc oszusci??? ostatnio pisalas ze jeszcze nie przyszla paczka ???:szok:

Kasia no wlasnie mi przypomniałas tez termometra mi brakuje a do wyciagania kuzek jest cos takiego juz fajnego zapomnialam tylko jak to sie nazywa takie co ustami sam wciagasz... tylko nie leci do buzi naszej haha moze wiercie o czym mowie?

A spiworek mi sie przydal nawet wiosna jak maly mial 3 miechy... zawsze cieplej w chlodne dni... ale ma kasioa racje zawsze mzoan cieplej ubrac i kocykiem okryc..hihi

Siemka, wyszlam troche do znajomych, akumulatroki podladowalam energia, moze bedzie git.Ale macie super juz listy porobione,a ja nic nie mam.
Adunia super ze wrocilas na forum, super ze z Niebo bablami jest coraz lepiej i bedzie dobrze.
Dzieki dziewczeta, musi byc dobrze

Masiek, co do obrączek, to mnie się podobają zwykłe, tradycyjne, z " normalnego " złota :tak: Fajnie macie, że już sobie wybieracie :tak::-) Zazdroszczę :-) Fajnie, że zajęłaś się Listą Kwietniowych Maluszków :-) Już nie długo będzie się zapełniać :-D Czekamy na wieści, co tam u Leosia :-)

Cieszę się bardzo, że u Niebo i Jej chłopczyków lepiej :tak: Dobrze, że sami oddychają !!

Ja już Fridę kupiłam :-) Myślałam o gruszce tradycyjnej, ale coś tam słyszałam, że niby nie powinno się oczyszczać tym noska... Co do śpiworków, to ja mam... Ale dostałam gratis do wózka :cool2: Ale gdybym nie dostała, tobym nie kupiła, bo Nasze dzieciaczki urodzą się wiosną, więc jakby co, to ciepły kocyk przecież wystarczy :tak:

Aduniu, super, że jesteś :-D

A tak w ogóle, to ja już pakuję torbę do szpitala :-D Po moich przejściach już wolę mieć przygotowaną, bo nie chcę, żeby potem Piter mi dowoził... Byłam na moim oddziale położniczym i podpytałam co mają, a co trzeba przywieźć ze sobą...

Lady pościel przyszła wczoraj:-) a jakie poszewki zamówiłaś? ja u niego zamówiłam ecry baranki :) bedzie pasowało do pomarańczowego pokoiku :-)

Iwonko ja zamowówiłam Błekitny miś ogrodnik bo bedzie pasiował do mojego błekitnego pokoiku hihihihihihui :):-D:-D:-D:-Dwielkie dzieki za pomoc mega buziak :-Dnaprawde tanio i ladniusie :):-):-)

reklama
:-D:-D:-DJeju :-DMy naprawde już niedługo rodzimy jeju ile my zesmy wszystkie razem tu przeszły:-Dale sie ciesze ze Was poznałam...ten czas calej ciązy tak mi sie umila:-D:-D:-D

Do góry