reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Lady kozo nie rob afery o 400 setki ...wyciagnij z kata nastepene 400 setki i bedziecie kwita.. :-D
faceci maja to do siebie ze lubia .. byc z deka bezmyslni .. wydawac pieniadze na bzdury.. kupowac gadzety .. moj ma tak samo .... ja juz sie nie wsciekam... i tobie tez tak radze( to tylko pieniadze dzis sa ..jutro ich moze nie byc ) .. a szkoda Sandrusi ....
U mnie od tyg przeprawa o nowy aparat fotograficzny....:baffled:

nic nie chce mowic ale u mnie pogoda piekna jest 22 stopnie w slonku...

reklama
kasiu daj słonka.
Bo ja marznę. Leonek marznie w nocy musiałam mu założyć cieplejszą czapeczkę, ubrać w ciepłego pajaca i porządnie otulić, bo nie mogę za mocno nagrzać w pokoju, bo pani doktor mówiła, że w tedy będzie zbyt suche powietrze:baffled:

Cześć Kobietki

Melduję się 2w1jeszcze po jakimś czasie, obserwowałam co tu się dzieje ale jakoś nie miałam werwy do pisania, jakoś tak.
Od poniedziałku łupie mnie w plecach i boli strasznie podbrzusze, do tego kości w syrkach mnie bolą więc ledwo co się kulam.
Wczoraj byliśmy na ktg, Jeremi zdrowy chłop ryla się na maksa, matkę kopie a matka skurczyków nie ma.:-)W piątek idziemy na badania w związku z tymi moimi bólami i mój małż obiecał mi że będzie rozmawiał z gin o tym by była przy porodzie i żeby była cc, bo jak na mnie patrzy jak ja panikuję to ma już dość i mu go mnie szkoda.
A dziś miałam straszny sen-masakra. Śniło mi się że rodziałam, że dzieciątko wyszło zdrowe, miało takie ciemne włoski i duże oczy a za chwilę przynieśli mi zwiniątko małe i powiedzieli że umarło.Normalnie obudziłam się i miałam schizę.:-(

Widzę konbietki że powoli się sypiemy ale to dobrze, w końcu będziemy miały swoje maleństwa obok.
Trzymam kciuki za Maję.:-)
Lady a Ty się nie daj tak temu swemu nerwić niech się bodnie, wiem że to sporo kasy i na nią musisz długo ten koperek wiązać ale stało się i nie zmienisz tego a szkoda zdrowia Twojego i maleństwa:-)
Miłego dnia dla Was

Dzien dobry

Majeczko trzymamy kciuki:-)

Ja tez ide i se stane w kolejce po maliny:-D, jutro wracam z Bartkiem:-D

Udanego dzionka ja ide malucha wypedzac

Lady no to ten twoj maz przesadzil ostro :wściekła/y: sama zla na niego jestem :-p ale ty sie juz nie nerwoj tak i masz racje, teraz to juz sobie odpusc i z koperkiem i ze wszystkim ! :tak:idz po liscie malin :-D i kup na 400 stowki :-p
An to faktycznie cie cos wzielo :baffled: choc teraz to juz kazdej cos doskwiera, jakies bóle, opuchnięcia, wykręcenia grrr ehhh ta końcówka :dry: ale dobrze ze Jeremi zdrowy :tak:
Kasiu no wiesz co, 22 stopnie :szok: to ty sobie juz mozesz solarke naturalna robić :-D u mnei slonko ale zimno :baffled: podzielilabys sie z cioteczkami :rofl2:

Hej dziewczyny!!!!

Nawiet nie wiecie jak se humor poprawilam!!! nie tylko Was podczytyując ale...ale... wlasnie worcilam z Korony zawzielam sie i pojechalam zasranym autobusem w jedna strone a w druga juz nie chcialam targac bagazu wiec zamowilam taskowke a ze mam 5 minut ode mnie to zaden majatek... i wiecie sprezentowałam sobie wielofunkcyjny robot... nie dosc ze sokowirowka to i na sorowki i co najwazniejsze na zupki dla malego wydalam ponad 300 zł a pierdole. bede zalowac sobie .... a i lozeczko tez jeszcze planowo mam kupic te drw\ewniane tylko w koronie nie bylo ladnych a bubla kupowac nie bede malo tego syenk sobie wybral rolki i kask i ochroniacze i jest zadowolony.... jeszxcze dokupiłam pare skarpeteczek dla malej....buciki 2 pary...i pare innych ******* no suma okolo zeby was nie sklamac chweila ide po paragon....

576zł i 43 grosze troszke sie zalamalam jak mialam tyle do zaplacenia.. no ale ja wydalam na potrzeby a on do kosza wywalil niech mi tylko cos powie pewnie bedzie pierdolil ze wakacje bede chyba se na ogrodku sopedzac przez takie cos..ale ja se to tlumacze ze widocznie mu leekka rączka ta kasa przyszla skoro nie zal mu tyle bylo przefurmanicz na taki kurna cel... wiec skoro lekka kasa to odrobi se to lekkoi..... i zaraz jade do moich rodzico na obiad jak wroci topewnie bedzie sie glowil gdzie sie podziewam zawsze w domkua tu nikogo nie zastanie.... no mowie Wam jak mi andrenalina skoczyla... jak kupowalam te rzeczy to jakos bylo mi lzej i taka ulga wewnetrzna..... ale teraz troszke szkoda mi tej kasy ale ma nauczke....

Dzień dobry,

ja gości odprawiła (oj Lady miałaś nosa że sie czają by zostać dłużej, nalatałam sie nad nimi az mi źle było (ludzie nie widza ze koniec ciąży i chce swiętego spokoju a nie latac od stołu do kuchni) jeszcze teraz jedna wizyta mojego rodzeństa w weekend i spokój.

Iwonka to co piszemy sie na nastepny czwartek!!! Ok tylko te liście malin sobie kupimy :))

Lady - ja myśle że faceci sa srednio reformowalini i trzeab sie przyzwyczaić i umieć jakos nimi pokierować żeby tego nie widzieli - i wyluzuj bo złość urodzie i Sandruni szkodzi

Trzymam kciuki za nasze rozdwajające sie kobitki:-)

Hej dziewczyny!!!!

Nawiet nie wiecie jak se humor poprawilam!!! nie tylko Was podczytyując ale...ale... wlasnie worcilam z Korony zawzielam sie i pojechalam zasranym autobusem w jedna strone a w druga juz nie chcialam targac bagazu wiec zamowilam taskowke a ze mam 5 minut ode mnie to zaden majatek... i wiecie sprezentowałam sobie wielofunkcyjny robot... nie dosc ze sokowirowka to i na sorowki i co najwazniejsze na zupki dla malego wydalam ponad 300 zł a pierdole. bede zalowac sobie .... a i lozeczko tez jeszcze planowo mam kupic te drw\ewniane tylko w koronie nie bylo ladnych a bubla kupowac nie bede malo tego syenk sobie wybral rolki i kask i ochroniacze i jest zadowolony.... jeszxcze dokupiłam pare skarpeteczek dla malej....buciki 2 pary...i pare innych ******* no suma okolo zeby was nie sklamac chweila ide po paragon....

576zł i 43 grosze troszke sie zalamalam jak mialam tyle do zaplacenia.. no ale ja wydalam na potrzeby a on do kosza wywalil niech mi tylko cos powie pewnie bedzie pierdolil ze wakacje bede chyba se na ogrodku sopedzac przez takie cos..ale ja se to tlumacze ze widocznie mu leekka rączka ta kasa przyszla skoro nie zal mu tyle bylo przefurmanicz na taki kurna cel... wiec skoro lekka kasa to odrobi se to lekkoi..... i zaraz jade do moich rodzico na obiad jak wroci topewnie bedzie sie glowil gdzie sie podziewam zawsze w domkua tu nikogo nie zastanie.... no mowie Wam jak mi andrenalina skoczyla... jak kupowalam te rzeczy to jakos bylo mi lzej i taka ulga wewnetrzna..... ale teraz troszke szkoda mi tej kasy ale ma nauczke....

Lady brawo!!!!

reklama
no mowie Wam jak mi andrenalina skoczyla... jak kupowalam te rzeczy to jakos bylo mi lzej i taka ulga wewnetrzna..... ale teraz troszke szkoda mi tej kasy ale ma nauczke....

Nie żałuj tej kaski Lady, bardzo z głową zrobione zakupy, praktyczne.

Iwonka, Asia - Wy się zapisujecie, potem porodzicie, a ja będę dalej z brzuchem biegać po schodach i nic.... to nie fair :)

Do góry