reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

kurczę ja też nie mam stanika muszę się wybrać i kupic dwa....ale miałam kupić przez allegro ale stwierdziłam,że najpierw zmierzę....

reklama
NO Hej :)

Ja sobie tez musze ten staniczek kupic ale nie wiem gdzie i jaki cholera musze sie przejsc po sklepach a tak mi ciezko sie wybrac ..a z neta nie chce bo jesli chodzi o bielizne to ja musze ja pomacac przymierzyc hahahah:-D

Ada wtorek juz nioedlugo wiec korzystaj z neta ile wlezie :)

DZiewczyny co niektore spakowane juz no ale one maja szybsze terminy ja jeszcze w polu troszke hahaha :)

jeju i pomyslec ze juz dzis mamy 2 marzec...... a do 1 kwietnia tak blisko o my got :)

lady korzytam korzystam....ile wlezie....ja ostatnio widziałam jakieś w tesco do karmienia ale nie wyciągałam nie oglądałam bo stwierdziłam aaaa mam czas:sorry2:

Chwilami tez mi sie tak zdaje ze mam czas se mowie ale wiekszymi juz chwilami mowie kurde ja go wcale nie mam bo to juz tuz tuz!

LADY czas leci ja już kupiłam koszule jeszcze wkłady majtki i kapcie i w tygodniu pakuję też torbę nie ma co zwlekać na wartości nie ubędzie jak będzie leżeć....:tak::tak::tak::tak::tak:

AAAAAA PRZYPOPMNIAL;O MI SIE Adula hahhaha z tymi Twoimi podkladami hehe ze nie beda Ci potrzebne hehehhe :) usmialam sie hahha :) nie no ja mialam cc i mi sie sączylo wszystko okolo 1 miesiąca po porodzie.....jak ja tego nie cierpie okresu..... a tu jeszcze te oczyszczanie o0rganizmu u mnie tyl trwalo..... non stop....ten miesiąc mi sie tak dluzyl jak nie wiem co.....

A dziewczyny - wczoraj byliśmy u rodziców i teśció i wszyscy mówią ze wielki mam nos (i rzeczywiście widze ze taki jakiś spuchnięty):baffled::baffled:

trzeba się zmobilizować jak wrócę dokończę pranie które zaczęłam a ja po świętach idę na kontrol jak dziecię się nie odróci to cesarka i co wtedy będę latać w pośpiechu nie to bez sensu tzreba wcześniej a my też nie wiem kiedy naszym dzieciaczkom zachcę się wyjść lepiej się zabezpieczyć wcześniej

reklama
Do góry