reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Silka - pocieszę Cię w kwestii wzrostu otóż ja bym bardzo chciała mieć 168cm ale muszę sie zadowolić moimi 155cm (i kto tu jest niski:tak:) i jestem raczej drobnej budowy ale mając już 8,5 kg nadwagi wyglądam jak mała kulka - a jestem dopiero w 25tyg, a co będzie potem :no: wolę nie myśleć jak ja wtedy bede wyglądać!

Pozdrawiam

Dobry wieczór dziewczynki!!!

MADZIUJKA KOCHANA GRATULUJĘ LUDKA CUDKA O IMIENIU MARTYNKA...

SILA nie martw się ja ostatnio też dostaję jakieś dołki i dziś to już w ogóle dół nie dołek tak mi smutno że bym płakała i to bez powodu bo nie mam ach te hormonki to one nam dają popalić...:tak: mój dziś już pojechał:-( tak mi źle bez niego kurczę no nie mogę...

MASIEK super,że macie już wózeczek najważniejszy zakup z głowy...Ja to chyba w lutym zakupię i z głowy...;-)

Ja się zastanawiam czy jutro pan doktorek będzie bo bym miała USG i bym dzidzię już zobaczyła w końcu...ale zobaczę jak nie to dopiero po nowym roku buuu... nie chce mi się czekać

Acha sila życzę WAM udanego wyjazdu...wracaj do nas szybko...

Wiecie co nie wiem czy to z przejedzenia czy co ale czuję się normalnie jak słoń jak chodzę jestem dumna z mgo brzuszka ale boże jak on rośnie ekspresowo no szok a niby nie przytyłam SILA powiem ci szczerze,że dziś tez usłyszałam parę tekstów o cześć grubasku i niby to chodziło o ciążę ale mnie to wnerwiło i zdołowało i znająć mnie to bym się na dietę rzuciła ale to po porodzie dopiero niby w ciąży nie tyję ale mam nadwagę z przed ciąży więc na to samo wychodzi...i też jak patrzę na te laski to mi serce ściska niestety i czuję się lekko ociężała i zadyszka mi się pojawiła i słoń normalnie a co dalej dobrze,że to w sumie pozostało 3 miesiące ufff zleci...dziś jedna koleżanka mnie uświadamiała jak to kobiety w ciąży żreją a potem płaczą myślałam,że ją palnę w ryj że tak brzydko powiem życzę jej ciąży teraz i 30 kilo na plusie ale jestem nie miła ale mnie to wnerwiło bo mi marudziła żebym się pilnowała niech spada wiecie co dlaczego człowiek jak spotka drugiego człowieka nie powie spoko nie marwt się będzie dobrze nawet niech kłamie ale nie tak prosto z mostu po co masz się czuć dobrze...co za naród

madziujko no to juz wiesz, GRATULACJE odpoczywaj jak najwiecej, wieksza polowa juz za nami:tak: szybko zleci

ja przynajmniej mam sny, za kazdym razem sni mi sie ze bedzie chlopak takze.....:confused:

ja sie wazylam i przytylam sobie 7 kilo, ale i tak sie czuje jak wspomniany tu wieloryb:-D, ale to jest caly urok;-)

ada no co Ty przejmujesz sie takimi glupotami, tylko ci co dzieci nie maja i w ciazy nigdy nie chodzili moga takie rzeczy wygadywac, daj spokoj nie warto szargac sobie nerwow, to jest ciaza i tak ma byc i pamietaj ZANIM GRUBY SCHUDNIE TO TEN CHUDY ZDECHNIE(to tak na pocieszenie)
i nie mialam zamiaru obrazac tutaj nikogo (sama do chudzielcow naleze)

sylwia , ada czekamy na wiesci dziewczynki

kolorowych snow

dawno tu nie zagladałam ale widzę ze dobrze trafiłam... ja też ostatnio mam doła z powodu wagi:-( miałam 6kg na plusie przed świętami i może to nie jest rekord świata ale czuję się jak słonica.. przez święta oczywiście się nie oszczędzałam i teraz jak wejde na wagę napewno poprawię wynik....a mój mąż mówi do mnie pieszczotliwie "moja tłustawa gwiazdeczko"

Reniu ale się uśmiałam ZANIM GRUBY SCHUDNIE TO TEN CHUDY ZDECHNIE....dobre nie Reniu ja się nie przejmuję ale takie głupie gadanie zamiast powiedzieć dobre słowo nie wiem czemu ludzie mają dziwny charaktery takie pocieszanie a szkoda słow też mykam spać....

reklama
witajcie
ech głupie gadanie a my takie wrażliwe teraz ..w dupci trzeba mieć te teksty

Aduś nie smutaj sie kobitko!!

Renatko sny..mi się dziecko nei śni..za to same katastrofy :-(

Jolcia 6 kg na + to spoko!! :tak: ja pewnie mam dużo wiecej az boję sie wazyć..co tam schudniemy przecież wazne by dzidzi zdrowe było my damy radę!! Ja urodzimy założymy watek wracamy do figury mamuśki laseczki hihi

Do góry