reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Witajcie Mamuśki:-)

No dawno mnie nie było, ale w końcu znalazłam chwilke, żeby Was poczytac i coś skrobnąć:tak:.

akinom i rasia witajcie:-)

Dziewczynki dziękuję za rady na zaparcia,niestety od kilku dni ten problem mnie tez dotyczy:zawstydzona/y: i właśnie zastanawiałam się co tu zrobić....a po wejściu na BB i przeczytaniu Waszych postów juz wiem:-D Jeszcze raz dzieki, spróbujemy:tak:

Ka32sia prześliczne opowiadanko:tak:ja też sie troszke wzruszyłam...

gryzeldko ciesze sie ze wszystko dobrze. Ale ma charakterek Twój maluszek:-D

Pozdrawiam Was wszystkie i musze juz zmykać dokończyć obiadek:tak:

MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH KWIETNIÓWECZEK!!!:-)

Dumna jestem z Mojego wierciucha:-D. Dzięki Dziewczyny!
Silko, nie miałam usg, ginka tylko podsłuchiwała moje Maleństwo przez aparat Dopplera- jak mniemam:sorry2:.
Co do obiadku to nie mam specjalnych wymagań, dostosuję się:-D;-).

No i jestem.
A więc, wyniki głównie moczu nie najlepsze ale prawdopodobnie dlatego, że na te dni przypadała by @. Badania do powtórzenia w piątek.
No a tak, to w miarę dobrze.
A i teraz już na 100% wiadomo, że w moim brzuszku jest Leon. Podczas podglądania młody pokazał dokładnie kim jest, że nawet ja na ekranie widziałam co tam jest i na pewno:-) Leonowi podglądanie nie za bardzo się podobało bo się wiercił i trudno było złapać bicie serduszka, ach te chłopaki. Ginowi udało się złapać tylko kilka.

Gryzeldo, to w takim razie pędzę z niespodzianką ;-) A tak serio, to ja często w Szczecinie bywam, bo mamy tam znajomych, więc może kiedyś umówiłybyśmy się na Inkę i ciacho :-)?? Jeżeli będziesz miała ochotę i czas oczywiście :tak:
Aha... A ten aparat Dopplera, to jest to urządzenie, przez które podsłu****emy serduszko Maluszków ??

Buziaczki !!

masiek, to świetnie !!! No i gratuluję Leonka !!!! A wynikami moczu się nie przejmuj, jeżeli ginka mówi, że jest ok, to na pewno jest !!! Ja też mam do powtórzenia w piątek badania :tak: A w poniedziałek idziemy podglądać Dzidziusia :-D

Bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze :tak:!!

Pa pa :happy2:

Cześć :) miałąm być w środe no ale nie wytrzymałam....

Masiek świetnie Leonek chyba nie jest wstydliwy skoro pokazał to co trzeba :)))

Ka32sia Naprawde było to piękne... miło sie czytało i tak jk sila idzie się wzruszyć lezka sie kreciła....

Gryzeldo Ale z Was szczesciary z tymi ruchami....

Sila Jaj mój mąż poczuł kopniecie bobaska w pierwszej ciąży z nienacka to aż sie przestraszył hahah bo to tak niespodziwanie i sie nie spodziewał nawet ze to takie uczucie..az sie wzruszył....

Ok ja znowu musze myskac juz tyle na nogach jestem znowu musze wstac kolo 3 juz dni odliczam do konca grudnia..... wtedy to nie ma mocnych do konca ciąży sobie poleze bykiem..... trzymajcie sie.....

reklama
HEj dziewczynki!!!
Mam nadzieje,że u was tak nie pada jak u mnie dobija mnie ta pogoda ale aby do wiosny!!!

LADY ty odoczywaj i przede wszystkim dzidzia nieprzemęczaj sie kochana....

MADZIUJKA daj znać po wizycie..

MASIEK przede wszystkim gratuluję LEONA!!!!!!!!!!!!! współczuje tego z jelitami jak masz to co ja... Aha nie martw sie faktycznie skoro gin mówi że ok to nie martw się...widzisz twój na delegacji a mój to ze mną cały czasz i do lekarza się ze mną nie pali się żeby iść... To kobiece sprawy dupek że tak powiem nieładnie o mym najdroższym... Ale rzekomo przy porodzie chce ze mną być... tylko obawiam się czy nie będzie mi panikował...

GRYZELDO gratuluje wierciucha małego.....:-)

KA32SIU opowiadanie przepiękne.....
wiecie co ja to też się wzruszam i płaczę nawet na reklamach:szok: zawsze byłam wrażliwa ale teraz to przesada naprawdę taka płaczliwa jestem że szooook:szok::szok:

Do góry