reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

MAJU najważniejsze,że to przechodzi z czasem...mój tez tak ma ale mniej choć czasami więcej nie wiem sama....czasami się budzi i płacze i bądź tu mądrym więc se myślę to od tego bo w dzień się męczy nim uśnie ale jak do wózia i na dwór to dziecka nie ma od razu śpi jak zabity a w domu nie....uśnie na pół godziny choć dobre i te pół godziny bo wtedy cos porobię....no nic pogadam zpediatrą choc ta nic więcej mi nie powie niż wiem bo już dużo o tym czytałam....

Aha MAJU Michaś słodki jest.....

reklama
hej przed spaniem chciałam wam pokazać co znalazłam w necie
pamiętacie niebo?? no stara gwardia na pewno co nie??
znalazłam bloga Moje niebo...
piszcie niebo komentarze by do nas wróciła:-):tak:

Maja ja w zwiazku z tymi ulewaniami tez bylam u pediatry, ja duzego wyboru nie mam:-(, znalazlam 2 w Londynie, ale mysle ze pani doktor okaze sie dobra:happy:, tym bardziej ze pracuje nadal w szpitalu w Krakowie:happy:, no i narazie mam przejsc na diete zeby alergie wykluczyc, i mam go obserwowac, czy tak ma to wygladac, nie wiem, bo u ciebie dosc szybko to stwierdzili:baffled:, mi podala kilka przyczyn takiego ulewania:baffled:. U Bartoliniego nie jest az tak zle jak u Misia ale to tez nie sa normalne ulewania, tylko wymioty 1-2 razy dziennie:szok:, narazie odpukac 2 dni spokoju. Powiem ci ze glupia w zwiazku z tym jestem, bo moje starszaki tego nie mialy:-(, a Tego trzeba pilnowac bo jak chlusnie :szok::szok: to nie wiadomo za co lapac, no i te braki powietrza:szok:, My mamy kolejna wizyte za miesiac dopiero:sorry2: ale jestem dobrej mysli:-)
Michalek sliczniusi:-)
Ada ja mam doookladnie tak samo z tym spaniem:-D:tak:-lobuzy jedne;-)

No to ja sie Cieciuniem pochwale

Zobacz załącznik 77951
Zobacz załącznik 77952

RENIU mój też tak ma tzn nie wymiotuje zdrarzyło mu sie raz zwymiotować jak dostał witmine D to chlusnęło z niego a tak to ulewa niby nie dużo ale ulewa i tez takie ma braki powietrza czasami tak dziwnie mi aż zapieje....ja idę 21 maja do pediatry to popytam....ale on też je łapczywie to też może ulewać przez to....i co jeszcze dostał mi pryszczy na buzi...położna i rzekła trądzik niemowlęcy takie krosteczki z białym czyms w środku najpierw miał na czole zniknęło teraz ma na polikach....

MASIU jak znalazłaś nasze NIEBO....kurczę pewnie trza do niej napisac niech wraca do nas....ale ma fajne te bliźniaki...kochane chłopaki.....

RENIU mój też tak ma tzn nie wymiotuje zdrarzyło mu sie raz zwymiotować jak dostał witmine D to chlusnęło z niego a tak to ulewa niby nie dużo ale ulewa i tez takie ma braki powietrza czasami tak dziwnie mi aż zapieje....ja idę 21 maja do pediatry to popytam....ale on też je łapczywie to też może ulewać przez to....i co jeszcze dostał mi pryszczy na buzi...położna i rzekła trądzik niemowlęcy takie krosteczki z białym czyms w środku najpierw miał na czole zniknęło teraz ma na polikach....

MASIU jak znalazłaś nasze NIEBO....kurczę pewnie trza do niej napisac niech wraca do nas....ale ma fajne te bliźniaki...kochane chłopaki.....

Witam wszystkich!

Ada moja malutka też te pryszczyki ma bidulka - tak samo jak Ty opisałaś, ja tylko przemywam woda przegotowaną?? a Ty czym
ja w zwiazku z ulewaniem też starsznie ograniczyłam diete, jem suchy chleb z wedliną i zupe swojego pomysłu, z kurczakiem gotowanym i kluskami i marchewką, a w niedziele komunia a ja mam ochote na słodkie a takie dobre cista bedą z pralinki :((((

odólnie jestem starsznie wkuta na muszki tego w mojej okolicy pełno - latałam po rezerwacie z małą i mnie ugryzła - zdira muszka jedna - i pół reki mam spuchniete - jak nie wiem czerwone i 2 dzień - jak by małą to dopadło to się bidula nnacierpi i rezerwat na spacerki na razie odpada bo najpirew musze kupić na wózek takie coś ... no to przeciwko komarom - takie no wiecie...:baffled::baffled::baffled:

Maju słodziak Michałek

Masiek mam pytanko - gdzie robiłas usg bioderek Leonkowi bo ten lekarz co sie wybierałam ma godz przyjec co nam nie pasuja:crazy:, i czy jest godzny polcenia

Pozdrawiam

Witam się i ja.

Patusia zasnęła, ja poczytałam i piszę... ale dołek straszny i jakoś tak niemrawo psychicznie się czuję. Rano wstałam w skowronkach, ale jedno słowo kochanej osoby zepsuło mi totalnie nastrój, gula w gardle i dławienie w klatce piersiowej. Czuję się strasznie niedoceniona...

Reniu, Maju - śliczni Wasi chłopcy. Michaś słodziak do schrupania a Bartuś taki dojrzały wzrok ma, jak stary chłop co już z niejednego cycka jadł ;) Niebowe bliźnięta też fajne miniaste takie :)

Ja wczoraj byłam w szkole na wywiadówce a Dominik w tym czasie jeździł z Pati wózkiem. No i oczywiście w połowie spotkania pukanie, drzwi się otwierają i Dominik mówi, że Pati płacze :) Mała ma niezłe wyczucie czasu :)

Dzięki kochane że jesteście, jak sobie poczytam i popiszę z Wami to zawsze mi się nastrój poprawia (objaw uzależnienia?) :-D

Miłego dnia dla Was i małych pocieszek :)

ASIU ja też przemywam woda przegotowaną....powiedzieli mi,że mogę przemyć tym spirytusem do pępka ale mi się wydaję,że będzie go to piekło...:sorry2: więc nie próbowałam smarować....

reklama
Czesc dziewczynki,przeciez nikt tu nie pisze o paleni paczki paierosow razem z dzieckiem na reku.
Wiem z jak ciaza trwala to dziewczyny rzucaly fajki i ja tez nie palilam,poruszamy rozne tematy wiec poruszylam ten.
Przepraszam za urazenie kogos.

Do góry