reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Dziewczyny jestem, niestety moja ciążę przechodzę bardzo słabo. Mam takie migreny, że nawet nie patrzę w telefon. Gorszy czas. Nigdy też nie uczestniczyłam w takim forum i nie do końca znam zasad częstotliwości udzielania się :)
Ja też swoja kiepsko przechodzę mam poprostu dni wyjęte z życia najchętniej to był 24h leżała w ciszy i ciemności ale niestety nie da się i oby drugi trymestr był łaskawszy. A w którym jesteś tygodniu? Tylko bol migrenowy ci dokucza czy masz jeszcze inne dolegliwości?

reklama
Witajcie. Trochę się nie odzywałam. Opisywałam wcześniej moje plamienia a później endokrynolog. Wyszło że mam małe guzki 1.8cm na tarczycy😔 czeka mnie biopsja, ale lekarz mnie uspokoił ze na to się nie umiera, ani nie zagraża dzidziusiowi. Moje wyniki tarczycowe dobre, oprócz podwyższonych przeciwciał. Jeśli jest jakaś mama z podobnym problemem, to chętnie porozmawiam. Wrzucam babelka z dnia dzisiejszego. Od ostatniej wizyty urósł 2.5cm😍 Moje ciśnienie na wizytach zawsze wysokie 150, 160. Dzisiaj 130 wiec najlepszy ze wszystkich 🥰🥰

Załączniki

• 4144ee52-fa0b-4cd3-aae1-90dfac92c19d.jpeg
    4144ee52-fa0b-4cd3-aae1-90dfac92c19d.jpeg
    65,8 KB · Wyświetleń: 56
Witajcie. Trochę się nie odzywałam. Opisywałam wcześniej moje plamienia a później endokrynolog. Wyszło że mam małe guzki 1.8cm na tarczycy😔 czeka mnie biopsja, ale lekarz mnie uspokoił ze na to się nie umiera, ani nie zagraża dzidziusiowi. Moje wyniki tarczycowe dobre, oprócz podwyższonych przeciwciał. Jeśli jest jakaś mama z podobnym problemem, to chętnie porozmawiam. Wrzucam babelka z dnia dzisiejszego. Od ostatniej wizyty urósł 2.5cm😍 Moje ciśnienie na wizytach zawsze wysokie 150, 160. Dzisiaj 130 wiec najlepszy ze wszystkich 🥰🥰
ja mam niedoczynność i hashimoto i guzki
USG raz w roku do kontroli, nie martw się

Dostalam wczoraj dość intensywnego brązowego plamienia na wieczór i powtórzyło się dzisiaj rano. Moja położna powiedziała ze mam zadzwonić na triaż i zapisali mnie 24.09 na early scan. Bardzo się boję czy wszytko jest ok a dodatkowo nie najlepiej układa nam się z partnerem 😔
A masz jakieś bóle ? Czy tylko plamienie ? Nie możesz jechać na pogotowie ? Jednak do wtorku to jeszcze 4 dni :/

ja mam niedoczynność i hashimoto i guzki
USG raz w roku do kontroli, nie martw się
Dzięki kochana.🥰 Moj lekarz jeszcze nie stwordzil hashimoto, dopiero po następnej wizycie i morfologii dostane ew.leki. Póki co stwierdził zapalenie tarczycy i te guzki. Co ma być to będzie, skupiam się tylko na zdrowym trybie życia i dzidziusiu. Buziaki 😍😍

reklama
Dostalam wczoraj dość intensywnego brązowego plamienia na wieczór i powtórzyło się dzisiaj rano. Moja położna powiedziała ze mam zadzwonić na triaż i zapisali mnie 24.09 na early scan. Bardzo się boję czy wszytko jest ok a dodatkowo nie najlepiej układa nam się z partnerem 😔
teraz mysl o sobie i dziecku, nie nakręcaj się choć wiem że napewno ciężko

Do góry