reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
Ja właśnie dopiero początek, a już było nocne jedzenie bananów, ogórki kiszone o 23 i generalnie bardzo mnie ciągnie do słonego, mam ochotę na takie tanie chipsy z Lidla, gdzie jest sama sól 😅 mięso jem bez problemu, a poprzednio też nie mogłam nawet spojrzeć, więc może córka tym razem?🤔🤭
też mam takie myśli że ta ciąża od początku jest zupełnie inna niż poprzednia. więc tym razem stawiam na chłopaka 😂 ciekawe czy się sprawdzą nasze przewidywania.

Hej mamuski ❤️ jestem tu nowa. Termin porodu na 18.04 dziś zaczęłam 6tc 😊 W poniedziałek byłam na usg ale nic nie było jeszcze widać oprócz pęcherzyka ciążowego. Następna wizyta 5.09 nie wiem jak do niej dotrwam zaczynam się już stresować bo nie mam żadnych objawów ciążowych tylko lekko czasami boli mnie brzuch I piersi. Któraś z Was też tak miała?
Tylko się cieszyć jak nie ma dolegliwości żadnych 😊 mogą nie pojawić się wcale, albo wpaść na chwilę i potem nagle zniknąć 🤷

no na USG widać dopiero powyżej 1000, masz jakieś plamienia ? Przechodziłam 2 razy przez ciąże pozamaciczna
Nie mam plamien, żadnych bóli. Ale progesteron mi spada więc pewnie jakieś krwawienie w końcu się pojawi.
Najlepiej jakbym poszła w niedziele ale kiepsko z wizytami, a boję się że coś przeoczę bo następne USG mam we wtorek

reklama
Nie mam plamien, żadnych bóli. Ale progesteron mi spada więc pewnie jakieś krwawienie w końcu się pojawi.
Najlepiej jakbym poszła w niedziele ale kiepsko z wizytami, a boję się że coś przeoczę bo następne USG mam we wtorek
to może pojedź do szpitala? powiedz że masz złe przeczucie albo coś nie boli. niech cię sprawdzą

Do góry