reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

A czy macie już jakieś zachcianki ciążowe?
U mnie czerwone buraczki i musztarda🙈
Odrzuca mnie od mięsa i mojej ulubionej kawy 🤪
Ja właśnie dopiero początek, a już było nocne jedzenie bananów, ogórki kiszone o 23 i generalnie bardzo mnie ciągnie do słonego, mam ochotę na takie tanie chipsy z Lidla, gdzie jest sama sól 😅 mięso jem bez problemu, a poprzednio też nie mogłam nawet spojrzeć, więc może córka tym razem?🤔🤭

reklama
ja miałam 3 dni temu na rosół, ale taki na dużej ilości mięsa. więc z tego co zostało wczoraj lepiłam pierogi 😅 tak to jestem na diecie pudełkowej i mam anty zachcianki… na większość rzeczy którą tam jest mam odruch 🤮

Ja mam wyniki bety z dzisiaj 543 przyrost o 74% więc niby prawidlowy
Progesteron nadal spada dziś 14
Już sama nie wiem co o tym myslec

Na moje szczęście to mam wstręt do słodkiego i w sumie to jem bardzo mało .. w sumie to tylko śniadanie i obiad .. bo tak od godziny 16 zaczynają się mdłości 🤣🤣 .
Póki co -3 kg .
A z zachcianek to jadlabym na okrągło pomidory i rzodkiewki .. i mięso w każdej postaci .. przed ciążą to zmuszałam się trochę żeby zjeść chociaż kawałek mięsa ..

Hej mamuski ❤️ jestem tu nowa. Termin porodu na 18.04 dziś zaczęłam 6tc 😊 W poniedziałek byłam na usg ale nic nie było jeszcze widać oprócz pęcherzyka ciążowego. Następna wizyta 5.09 nie wiem jak do niej dotrwam zaczynam się już stresować bo nie mam żadnych objawów ciążowych tylko lekko czasami boli mnie brzuch I piersi. Któraś z Was też tak miała?

Hej mamuski ❤️ jestem tu nowa. Termin porodu na 18.04 dziś zaczęłam 6tc 😊 W poniedziałek byłam na usg ale nic nie było jeszcze widać oprócz pęcherzyka ciążowego. Następna wizyta 5.09 nie wiem jak do niej dotrwam zaczynam się już stresować bo nie mam żadnych objawów ciążowych tylko lekko czasami boli mnie brzuch I piersi. Któraś z Was też tak miała?
Hej.
Zapraszamy na pokład.
Z objawami jestem tak że dziś ich nie ma a jutro są.
Na początku ciąży z córką jedynym objawem ciąży był brak okresu, dziś córka ma 8 lat 😁

Ja właśnie dopiero początek, a już było nocne jedzenie bananów, ogórki kiszone o 23 i generalnie bardzo mnie ciągnie do słonego, mam ochotę na takie tanie chipsy z Lidla, gdzie jest sama sól 😅 mięso jem bez problemu, a poprzednio też nie mogłam nawet spojrzeć, więc może córka tym razem?🤔🤭
Ja w ciąży z córka pochłaniałam wszystko co kwaśne i ostre, z synem ciągnęło mnie do słodkiego a miałam cukrzycę ciążową więc moje zachcianki były tylko w strefie marzeń 🙈

reklama
Ja dopiero zaczynam więc jeszcze nie mam typowych dolegliwości. Ale chodzę jak potłuczona, o wszystko się potykam, ciągle coś wypada mi z rąk, nie mogę nic znaleźć. Pamiętam, że ostatnio też tak było. I jak tu przetrwać? 😂

Do góry