Coronita
Fanka BB :)
ile tam wychodzi za sanco ze zniżką?dziewczyny pamiętajcie że na preglife jest zniżka na sanco i na nifty pro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile tam wychodzi za sanco ze zniżką?dziewczyny pamiętajcie że na preglife jest zniżka na sanco i na nifty pro
Jednorazowy pomiar ci nic nie powie, musisz zrobić drugi po 48h ale przy tak wysokiej becie to już jej się nie badaPrzyszły wyniki z beta HCG . Zobacz załącznik 1656383Zobacz załącznik 1656383
Ogólnie dobrze. Mam mega wyostrzony węch i bardzo intensywne mdłości praktycznie przez cały dzień. Do tego zmęczenie i często chodzę do toalety. Zaczynają mi drętwieć nadgarstki i wiadomo pojawiając się różne kłucia i ciągnięcia w brzuchu.Ooo, to super jak się czujesz?
sanco -10 a nifty pro -16 i bon do smyka na 100ile tam wychodzi za sanco ze zniżką?
Niestety nie dam rady po 48 .. ale w poniedziałek rano jestem zapisana na drugi pomiar .Jednorazowy pomiar ci nic nie powie, musisz zrobić drugi po 48h ale przy tak wysokiej becie to już jej się nie bada
właśnie sprawdzałam. Jak w poprzedniej ciąży (2022) robiłam sanco to w klinice płaciłam 2500 zł. Teraz z tą zniżką będzie jakieś 1800. Dla mnie bomba!!!sanco -10 a nifty pro -16 i bon do smyka na 100
przy tak dużych wartościach nie kontroluje się co 48h przyrosty będą mniejsze . Teraz tylko USGPrzyszły wyniki z beta HCG . Zobacz załącznik 1656383Zobacz załącznik 1656383
Byłam na USG 20 sierpnia. Ale według USG ciąża jest niższa o dokładnie 8 dni . Trochę się zaniepokoiłam i poszłam zrobić betę . A następne USG 3 września . Ale skoro mówicie , że nie ma potrzeby .. bo faktycznie beta wysoka .. to może odpuszczę i będę czekać do następnej wizyty .przy tak dużych wartościach nie kontroluje się co 48h przyrosty będą mniejsze . Teraz tylko USG
no nie ma sensu bo nie będzie prawidłowych przyrostów to tydzień , zleci ja też mam kontrolne 3.09Byłam na USG 20 sierpnia. Ale według USG ciąża jest niższa o dokładnie 8 dni . Trochę się zaniepokoiłam i poszłam zrobić betę . A następne USG 3 września . Ale skoro mówicie , że nie ma potrzeby .. bo faktycznie beta wysoka .. to może odpuszczę i będę czekać do następnej wizyty .