Karla88
Fanka BB :)
7 tydzieńHej,
Dziewczyny napiszecie w którym jesteście tygodniu i jakie macie objawy ciąży ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 tydzieńHej,
5+3, trochę bardziej emocjonalna. w sumie to już nic poza tym.Hej,
5tydzień, częstsze parcie na pęcherz, wcześniej troszkę jakby ucisk w dolnej części brzucha. Modlę się o brak mdłości.. mam emetofobięHej,
5+2, ale jestem tylko ciągle zmęczona, parcie na pęcherz, powiększone i wrażliwe na dotyk piersi i czasami uczucie “ nadmuchanego balonika” w podbrzuszuJa 5+1 bardzo duże nudności przez cały dzień i zmęczenie, mogłabym cały czas spać a Ty?
Ja też skończony 7 tydzień, termin 3 kwietnia a Ty na kiedy masz termin?7 tydzień
miedzy 3-6kwiecien kwiecieńJa też skończony 7 tydzień, termin 3 kwietnia a Ty na kiedy masz termin?
U mnie z objawów: nudności i mdłości całe dnie, zawroty głowy, wzdęty dół brzucha, zaparcia a i senność . Od wczoraj biorę xonvea na nudności i zaczyna być lepiej
Jak tam ? Masz wyniki ?Hej dziewczyny.
Nieśmiało dołączam do grupy. W poniedziałek pozytywny test, a we wtorek beta 288. Mam krótkie cykle, bo potwierdzona owu i zastrzyk na pęknięcie miałam w 8 DC. Według miesiączki 4 tydzień. Dziś powtórzyłam betę i czekam na wynik oby tylko ładnie przyrastala. Na stanie mam córkę prawie 3 letnią i 2 lata starań za sobą.
Jeszcze niestety nie maJak tam ? Masz wyniki ?