reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
Ja też skończony 7 tydzień, termin 3 kwietnia a Ty na kiedy masz termin?
U mnie z objawów: nudności i mdłości całe dnie, zawroty głowy, wzdęty dół brzucha, zaparcia a i senność :). Od wczoraj biorę xonvea na nudności i zaczyna być lepiej
miedzy 3-6kwiecien kwiecień 😃
U mnie mdlosci, wzdęty dół brzucha, zaparcia, senność
I jako wasze jestem nerwowa tak teraz mega spokojna 😅

Hej dziewczyny.
Nieśmiało dołączam do grupy. W poniedziałek pozytywny test, a we wtorek beta 288. Mam krótkie cykle, bo potwierdzona owu i zastrzyk na pęknięcie miałam w 8 DC. Według miesiączki 4 tydzień. Dziś powtórzyłam betę i czekam na wynik 😁 oby tylko ładnie przyrastala. Na stanie mam córkę prawie 3 letnią i 2 lata starań za sobą.

Hej dziewczyny.
Nieśmiało dołączam do grupy. W poniedziałek pozytywny test, a we wtorek beta 288. Mam krótkie cykle, bo potwierdzona owu i zastrzyk na pęknięcie miałam w 8 DC. Według miesiączki 4 tydzień. Dziś powtórzyłam betę i czekam na wynik 😁 oby tylko ładnie przyrastala. Na stanie mam córkę prawie 3 letnią i 2 lata starań za sobą.
Jak tam ? Masz wyniki ? :)

reklama
Do góry