Mloda_mama_24
Fanka BB :)
Kiedy idziesz na usg serduszkowe? u mnie wstepny termin na 16.04Witam Was dziewczyny. Dołączam do grona kwietniowych mamusiek wstępny termin na 18.04
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy idziesz na usg serduszkowe? u mnie wstepny termin na 16.04Witam Was dziewczyny. Dołączam do grona kwietniowych mamusiek wstępny termin na 18.04
ja się zastanawiam bo mam 36 latKtóraś dziewczyna zdecyduje się na NIFTY ?
Wtrącę się, ja 17.04 i idę na pierwszą wizytę 29.08 a Ty?Kiedy idziesz na usg serduszkowe? u mnie wstepny termin na 16.04
Miałam wizytę na 28.08 ale lekarz prosił żeby pokazać się wcześniej i idę 22.08. Zobaczymy co będzie.Kiedy idziesz na usg serduszkowe? u mnie wstepny termin na 16.04
Właśnie zapisałam się na 26 na usgWtrącę się, ja 17.04 i idę na pierwszą wizytę 29.08 a Ty?
Ja 5+1 bardzo duże nudności przez cały dzień i zmęczenie, mogłabym cały czas spać a Ty?Hej,
Dziewczyny napiszecie w którym jesteście tygodniu i jakie macie objawy ciąży ?
Dzisiaj 7 tydzHej,
Dziewczyny napiszecie w którym jesteście tygodniu i jakie macie objawy ciąży ?