Bobobejbe4
Zaciekawiona BB
W Anglii nie robią żadnych badań do 8 tygBadalas proga? Póki to nie jest żywa krew to trzeba być dobrej myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Anglii nie robią żadnych badań do 8 tygBadalas proga? Póki to nie jest żywa krew to trzeba być dobrej myśli
Mozliwe bo sprzątałam w domuMi lekarz na wizycie powiedział, że jakby bolał mnie brzuch i pojawiło się plamienie to żebym poleżała i odpoczęła. Więc chyba to nic groźnego może za bardzo się tego dnia zmęczyłaś?
I jak? Masz juz wynik bety?Bardzo ładny wynik to w środę obie badamy przyrost
piękny przyrostI jak? Masz juz wynik bety?
Dzisiaj chyba testują moją cierpliwość zawsze wyniki miałam około 12:00 a tu dzisiaj dalej brak
Edit: napisałam odpowiedź i pojawiły się wyniki
Beta wynosi 242
Pierwsza była 77 więc to ponad 200% przyrostu
Pięknie. Mnie też przetrzymali. Mam betę ponad 700. Przyrost o 152procent Ulżyło mi bardzoI jak? Masz juz wynik bety?
Dzisiaj chyba testują moją cierpliwość zawsze wyniki miałam około 12:00 a tu dzisiaj dalej brak
Edit: napisałam odpowiedź i pojawiły się wyniki
Beta wynosi 242
Pierwsza była 77 więc to ponad 200% przyrostu
Cudownie!Pięknie. Mnie też przetrzymali. Mam betę ponad 700. Przyrost o 152procent Ulżyło mi bardzo
Ja miałam to samo , jak na złość na wyniki czekałam mega długo ! Ale opłacało się , też pięknie przyrastała .Pięknie. Mnie też przetrzymali. Mam betę ponad 700. Przyrost o 152procent Ulżyło mi bardzo
Hej mamo z sierpniowek 2020Witam Was dziewczyny. Dołączam do grona kwietniowych mamusiek wstępny termin na 18.04