Palusia1210
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny jak się czujecie? Czy któraś ma już za sobą wizytę z USG? Pochwalcie się ja wizytę mam w tym tygodniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dziś idę na pierwsza wizytęCześć dziewczyny jak się czujecie? Czy któraś ma już za sobą wizytę z USG? Pochwalcie się ja wizytę mam w tym tygodniu.
Ja dopiero 20 sierpnia mam wizytę .. już nie mogę się doczekaćCześć dziewczyny jak się czujecie? Czy któraś ma już za sobą wizytę z USG? Pochwalcie się ja wizytę mam w tym tygodniu.
Witaj Pierwsza beta czy już powtórka?Cześć dziewczyny!
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będę rodzić pod koniec kwietnia, wstępnie 24.04
Jestem świeżo co po odebraniu bety i nadal do mnie nie dociera. to moja pierwsza ciąża.
Także zostanę i trochę poczytam nieśmiało
W głowie milion myśli, powoli zaczyna wchodzić przerażenie i stres
Bardzo ładny wynik to w środę obie badamy przyrostPierwsza pierwsza, pojutrze powtórka
Beta 77 więc generalnie chyba bez szału ale w sumie to dopiero 25dc, wczoraj dopiero test pozytywny, w sobotę lekkie bladziochy więc myślę, że beta dlatego jeszcze taka niziutka