reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Też lubię zjeść kebsa raz na jakiś czas też wjedzie pizza po takim jedzeniu więcej ruchu dużo wody i powinno być dobrze , mu diabetolog mówił że jak mam taką zachciankę na coś nie zdrowego to żeby sobie zwiększyć insulinę o jedna czy dwie jednostki [emoji16]
A ja znowu mam dylemat jedzeniowy [emoji16] przez tą chorobę mało jadłam, od wczoraj wraca smak, jestem głodna jak wilk mimo posiłków i mam straszna ochotę na kebaba [emoji85] zamawiamy zawsze u znajomego więc sprawdzony, zawsze można wziąć bez sosu i frytek samo mięsko z surówka [emoji16]

@Ann_81 wlasnie się zorientowałam, ze zamówiłam identyczny zestaw z Twojego profilowego dla swojego malucha i właśnie dzisiaj doszedł! Jest przeuroczy 🥰😍

Zobacz załącznik 1331059
Też go lubiłam, miałam w rozmiarze 74. 😁 Dzięki temu, że jest uroczy to sprzedał się potem w kilka minut. 😂 Ja wszystkie ubrania po Klusku na bieżąco wyprzedaję, więc teraz dla Piotrusia będę wybierać na nowo. 😊 Od prenatalnych mówimy Piotruś, więc chyba już ten Pjoter zostanie. 🤣

Też go lubiłam, miałam w rozmiarze 74. 😁 Dzięki temu, że jest uroczy to sprzedał się potem w kilka minut. 😂 Ja wszystkie ubrania po Klusku na bieżąco wyprzedaję, więc teraz dla Piotrusia będę wybierać na nowo. 😊 Od prenatalnych mówimy Piotruś, więc chyba już ten Pjoter zostanie. 🤣

My osiągnęliśmy z Mężem porozumienie co do wstępnych imion, ale to Wam powiem po wynikach Panoramy jak będziemy mieć potwierdzone płci na 100% (chociaż ja mam cichą nadzieję, że ta parka już zostanie 🙊).

No ja chyba podawiadomie go kupiłam bo nawet w tamtym momencie sobie myślałam - gdzieś już go widziałam - i nie żałuje 🥰

No cóż... Mybze starym doszliśmy do porozumienia tylko w jednym imieniu i na chwile obecna nazwaliśmy naszego syna - Batman 😂 Strasznie się sprzeczamy w tej kwestii i chyba do samego końca się nie będziemy umieli dogadać. Stary chce Oliwiera a ja Antka Ignasia albo Franka... i żadne z nas nie chce ustąpić dlatego ze wspólnym porozumieniu zapadło - Batman... 😂😂😂 Chciałabym wam pokazać miny naszych znajomych kiedy pytają o imię a my wspólnie jednogłośnie odpowiadamy - No Batman 😂😂

reklama
17 listopada w femmed u naszego lekarza, a 15 drugie prenatalne u dr Swatowskiego w luxmedzie :))
Ja prenetalne u swatowskiego jakoś dopiero w grudniu będę miała koło 8 :) ale śmiesznie że mamy tego samego prowadzącego i tego samego od badań prenetalnych :D jak narazie się mijamy ciekawe czy się zdarzy ze się spotkamy :) a powiedz mi gdzie robisz badania? W femmedzie mają laboratorium? Ja jak narazie w luxmedzie robiłam

Do góry