Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam prenatalne 26.10 ale boję się już dzisiajKtoś dziś ma wizytę? W ogóle ktoś jeszcze jest przed prenatalnym czy już wszyscy po?
Tak, ja mam je zaplanowane w listopadzie ale raz w miesiącu będę chodzić na kontrolne wizyty do ginekologa prowadzącego.Czyli teraz co... generalnie kolejne takie duże usg, które nas wszystkie czeka to usg II trymestru ok. 20 tygodnia? Bo w zasadzie nie wiem kiedy teraz zobaczę znowu dzidzie moze tez wczesniej poczuje juz jej ruchy zanim bedzie to usg
W pierwszej ciąży ruchy zaczęłam czuć jakoś w 17 tygodniuCzyli teraz co... generalnie kolejne takie duże usg, które nas wszystkie czeka to usg II trymestru ok. 20 tygodnia? Bo w zasadzie nie wiem kiedy teraz zobaczę znowu dzidzie moze tez wczesniej poczuje juz jej ruchy zanim bedzie to usg
Czyli teraz co... generalnie kolejne takie duże usg, które nas wszystkie czeka to usg II trymestru ok. 20 tygodnia? Bo w zasadzie nie wiem kiedy teraz zobaczę znowu dzidzie moze tez wczesniej poczuje juz jej ruchy zanim bedzie to usg
Mi strasznie dokucza trądzik na twarzy. Strasznie duże, podskórne bolące wypryski. Myślę, że to przyczyna Luteiny, bo podobny problem, ale krócej miałam w dwóch poprzednich ciazach, które poroniłam.