reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Super wieści, ty masz córeczkę już czy też chłopczyka? Poza tym piękne zdjęcie małego człowieczka🥰🥰🥰🥰🥰moje to jedna wielka plama a mój gin podobno jest jednym z lepszych ultrasonografistow w regionie. On widział wszystko a ja plamę 🥺
Mam już synka, Dawida, też z kwietnia, więc możliwe że między chłopakami będzie równe 3 lata różnicy. 😁😊

Gratuluję Wam wizyt!! :) Ten czas jakoś szybciej teraz leci.. :)

Już i tak rano mąż się śmiał, że biorę do pracy więcej jedzenia niż on, a on zdecydowanie potrafi zjeść 😂 muszę sobie kupić taką wózko-torbę na kółkach jak na zakupy i będę miała wystarczająco dużo miejsca na spakowanie prowiantu do pracy 😂

Hahah rozumiem Cię świetnie! Ja tak mam niemal od początku ciąży. Jestem praktycznie cały czas głodna :D Dziś niestety najadłam się śliwek i mój brzuch mną gardzi ... :D

U nas to jak pierwsze po takiej przerwie🤣😂....pewnie ze dasz radę chłopca to szybko się chowa i bardzo latwo😅😆 Ja byłam pewna ze teraz też będzie boy;❤
Dziewczynki są chyba bardziej emocjonalne, bynajmniej moja kochliwa od przedszkola🙈 ja to na chwilę obecną obstawiam chłopca w ciemno,maż myśli, że będzie babeczka 😁no zobaczymy... W pracy każdy obstawia chłopca bo podobno dobrze wyglądam, choć ja tego nie czuje. Czuje się gruba i rozmemłana 🙃🙃🙃

Gratuluję Wam wizyt!! :) Ten czas jakoś szybciej teraz leci.. :)

Hahah rozumiem Cię świetnie! Ja tak mam niemal od początku ciąży. Jestem praktycznie cały czas głodna :D Dziś niestety najadłam się śliwek i mój brzuch mną gardzi ... :D
Ja też ciągle jem. Tyle co kiedyś brałam do pracy przez tydzień to teraz jem w jeden dzień. A jeszcze dziewczyny mi dogadzają i ciągle coś podrzucają pysznego🙈ja muszę jeść bo jak nie jem to mnie muli. Te 2 kg na plusie przez miesiąc to i tak mało przy tym ile i co jem...

Która z Was czuje już ruchy dziecka? Ja czekam z niecierpliwością, ale pewnie jeszcze co najmniej ze 4 tygodnie...chociaż nie wiem czy będzie to dobre w moim przypadku, bo zaraz zacznę panikować jak nic nie będę czuła...

reklama
Dziewczynki są chyba bardziej emocjonalne, bynajmniej moja kochliwa od przedszkola🙈 ja to na chwilę obecną obstawiam chłopca w ciemno,maż myśli, że będzie babeczka 😁no zobaczymy... W pracy każdy obstawia chłopca bo podobno dobrze wyglądam, choć ja tego nie czuje. Czuje się gruba i rozmemłana 🙃🙃🙃
Haha ja też tak mam chociaż przytyłam 1.5kg i w sumie tylko w brzuch :D 😀 nogi wręcz schną 🤣.... kurde ciekawe aż ja się nie mogę doczekać kto tam u Ciebie w brzuszku fikołkuje 😍🥰😁

Do góry