Kropka29
Moderator
Seeeerio? to u mnie ani położna ani lekarz tego nie komentowaliheheh mi tyle samo i tak mi powiedział
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Seeeerio? to u mnie ani położna ani lekarz tego nie komentowaliheheh mi tyle samo i tak mi powiedział
Serio? Ja na zwykłej wizycie miałam po 4 tygodniach +2 kg i się słowem nie odezwał. Ale fakt, że mój lekarz sam waży ze 160 kilo, może to dlatego.heheh mi tyle samo i tak mi powiedział
oo kurdę taki z niego byk?!Serio? Ja na zwykłej wizycie miałam po 4 tygodniach +2 kg i się słowem nie odezwał. Ale fakt, że mój lekarz sam waży ze 160 kilo, może to dlatego.
No czuje ze to zatoki, ale właśnie wypilam kawę i lepiej...zmusiłam się do posprzątania i jakoś mnie rozruszało...boli jeszcze ale do zniesienia. Dzięki za słowa otuchyA jak reagujesz na kawę? Mi czasem pomaga z bólem głowy (lekarz powiedział, że jak mam ciśnienie w normie to mogę pić i na jedną max dziwnie sobie pozwalam).
Nie porównujmy tego co było! Wiem, że łatwo mówić bo sama już liczę na palcach kiedy wyjdę z 11 tyg. (wtedy dowiedziałam się o stracie), ale musimy to jakoś odciąć i postawić grubą krechę. Teraz musi być dobrze!!!
Oj nie! Tak być nie może! Trzeba natychmiast uzupełnić zapasy!Najgorzej że u mnie dziś dzień głoda a jestem w biurze i mam ograniczone zapasy jedzenia ze sobą więc byle do 16
Już i tak rano mąż się śmiał, że biorę do pracy więcej jedzenia niż on, a on zdecydowanie potrafi zjeść muszę sobie kupić taką wózko-torbę na kółkach jak na zakupy i będę miała wystarczająco dużo miejsca na spakowanie prowiantu do pracyOj nie! Tak być nie może! Trzeba natychmiast uzupełnić zapasy!
O proszę.... Też duża różnica wieku jak i u mnieja mam pannę 11letnią a jak będzie syn to z kolei obca jest mi jego obsługaale damy radę!Jestem w 16tyg chociaż Usg mówi że 17 początkowo miał być chłopiec, ale już na prenatalnych okazał się babką ❤ Dziś się potwierdziło ciesze się ogromnie ale też bojee bo mam w domu 13letniego kawalera. I kompletnie nie umiem obsługiwać dziewczynki .. Będzie zdrowiutkie
Ps.Ja tez byłam pewna że czuję chłopa;D
A dużo to znaczy ile? Kurde ja 2 kg przez miesiąc, bo zajadam mdłościTak i po 4 tygodniach jak weszłam u lekarza na wagę to powiedział "troszkę za dużo przybyło" ups ale co zrobić jak głód olbrzymi?
Super wieści, ty masz córeczkę już czy też chłopczyka? Poza tym piękne zdjęcie małego człowieczkamoje to jedna wielka plama a mój gin podobno jest jednym z lepszych ultrasonografistow w regionie. On widział wszystko a ja plamęWszystko było pięknie dziś na prenatalnych. Dalej termin na 11.04. I będzie chłopak. Czyli moje przeczucie się sprawdziło. Nie macie pojęcia jak się ucieszyłam w gabinecie, a myślałam że wcale mi tak bardzo nie zależy na chłopaku.
U nas to jak pierwsze po takiej przerwie....pewnie ze dasz radę chłopca to szybko się chowa i bardzo latwo Ja byłam pewna ze teraz też będzie boy;❤O proszę.... Też duża różnica wieku jak i u mnieja mam pannę 11letnią a jak będzie syn to z kolei obca jest mi jego obsługaale damy radę!