reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
A jak reagujesz na kawę? Mi czasem pomaga z bólem głowy (lekarz powiedział, że jak mam ciśnienie w normie to mogę pić i na jedną max dziwnie sobie pozwalam).

Nie porównujmy tego co było! Wiem, że łatwo mówić bo sama już liczę na palcach kiedy wyjdę z 11 tyg. (wtedy dowiedziałam się o stracie), ale musimy to jakoś odciąć i postawić grubą krechę. Teraz musi być dobrze!!!
No czuje ze to zatoki, ale właśnie wypilam kawę i lepiej...zmusiłam się do posprzątania i jakoś mnie rozruszało...boli jeszcze ale do zniesienia. Dzięki za słowa otuchy

Oj nie! Tak być nie może! Trzeba natychmiast uzupełnić zapasy! 😅
Już i tak rano mąż się śmiał, że biorę do pracy więcej jedzenia niż on, a on zdecydowanie potrafi zjeść 😂 muszę sobie kupić taką wózko-torbę na kółkach jak na zakupy i będę miała wystarczająco dużo miejsca na spakowanie prowiantu do pracy 😂

Jestem w 16tyg chociaż Usg mówi że 17 😀 początkowo miał być chłopiec, ale już na prenatalnych okazał się babką ❤ Dziś się potwierdziło 😀 ciesze się ogromnie ale też bojee bo mam w domu 13letniego kawalera. I kompletnie nie umiem obsługiwać dziewczynki 🥰💖.. Będzie zdrowiutkie
Ps.Ja tez byłam pewna że czuję chłopa;D
O proszę.... Też duża różnica wieku jak i u mnie😁ja mam pannę 11letnią🙈 a jak będzie syn to z kolei obca jest mi jego obsługa🙈🙉ale damy radę!💪

Wszystko było pięknie dziś na prenatalnych. 😍 Dalej termin na 11.04. I będzie chłopak. 😍😍😍 Czyli moje przeczucie się sprawdziło. 🤗 Nie macie pojęcia jak się ucieszyłam w gabinecie, a myślałam że wcale mi tak bardzo nie zależy na chłopaku. 😂
Super wieści, ty masz córeczkę już czy też chłopczyka? Poza tym piękne zdjęcie małego człowieczka🥰🥰🥰🥰🥰moje to jedna wielka plama a mój gin podobno jest jednym z lepszych ultrasonografistow w regionie. On widział wszystko a ja plamę 🥺

reklama
Do góry