reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

I teraz niewiem jaka dać reakcje🤣 Najpierw miałam wcisnąć ❤️ ale ostatnie zdanie mnie rozbawiło😁 Ja przy moim zawsze gadam jak najęta i wiecznie coś mu na biurku przewróce aż boje się pomyśleć co on sobie myśli😁 Zawsze mnie wita " Witam Panią huragan" bo ponoć wpadam robię zamieszanie i już mnie nie ma🙈
1f923.png
1f923.png

reklama
Do 6 razy sztuka😉😉😉

O matko! Oby nigdy w zyciu mnie to nie spotkalo 😂 juz czuje sie jak matka rozplodowa 😏 chcialabym zeby mnie juz podwiazali przy tej cesarce ale niestety w pl to nielegalne. Mam w sumie 2 dzieci z antykoncepcji, ktora zawiodla. W dodatku wystarczy mi 1 stosunek w miesiacu i mam na bank murowana ciaze, chyba wiatropylna do tego jestem. Teraz bardzo chetnie skozystam z abstynencji bo mam uraz do konca zycia. W zuciu chcialam miec max 3 dzieci a tu prosze...

O matko! Oby nigdy w zyciu mnie to nie spotkalo 😂 juz czuje sie jak matka rozplodowa 😏 chcialabym zeby mnie juz podwiazali przy tej cesarce ale niestety w pl to nielegalne. Mam w sumie 2 dzieci z antykoncepcji, ktora zawiodla. W dodatku wystarczy mi 1 stosunek w miesiacu i mam na bank murowana ciaze, chyba wiatropylna do tego jestem. Teraz bardzo chetnie skozystam z abstynencji bo mam uraz do konca zycia. W zuciu chcialam miec max 3 dzieci a tu prosze...
Hehehe ale mnie rozbawilas🤣🤣🤣🤣🤣🤣od razu dzień lepszy🤣🤣🤣🤣🤣🤣jesteś płodna i tyle, setki kobiet chciałyby się z Tobą zamienić ☺️

Tak zupełnie z czystej ciekawości, zechcesz zdradzić jaka antykoncepcja u Ciebie zawiodła? ☺️

Mam niezręczne pytanie do was mianowicie wzięłam globukle dopochwowa luteinę i całkiem o tym zapomniałam a po 30 minutach gdzieś kochałam się z mężem teraz się stresuje i sram w gacie ze tak powiem bo nas poniosło a o tym całkiem zapomniałam myślicie ze Wszytsko będzie ok? Czy mam się już martwić.

Dziewczyny, czy na prenatalnych lepiej mieć pełen pęcherz, czy pusty? Normalne badanie zawsze mam na pusty, ale słyszałam ze tu lepiej mieć pełny?

Mam niezręczne pytanie do was mianowicie wzięłam globukle dopochwowa luteinę i całkiem o tym zapomniałam a po 30 minutach gdzieś kochałam się z mężem teraz się stresuje i sram w gacie ze tak powiem bo nas poniosło a o tym całkiem zapomniałam myślicie ze Wszytsko będzie ok? Czy mam się już martwić.
Myślę że nie masz co się stresować bo czym? Nie wypłynęło wszystko? Nie było dyskomfortu?
Ja odkąd biorę luteinę to nie uprawiałam seksu tak mnie ta tabletka w środku denerwuje...

reklama
Myślę że nie masz co się stresować bo czym? Nie wypłynęło wszystko? Nie było dyskomfortu?
Ja odkąd biorę luteinę to nie uprawiałam seksu tak mnie ta tabletka w środku denerwuje...
Nic nie czuje w sumie, ja całkiem o tej tabletce zapomniałam... Na razie nic nie wypłynęło. Boję się że się mogła nie rozpuścić w ciągu tych 30 min... No ale już po ptakach... Mam nadzieję że Wszytsko będzie ok.

Do góry