2012Masz syna z 2012 czy 2013 r?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2012Masz syna z 2012 czy 2013 r?
To rok straszy od mojego.. Po tylu latach będzie trzeba jeszcze raz się wprawiać
Ja nie czuje brzucha praktycznie przez cały dzień, dopiero wieczorem czuje taki ból delikatny jak na okres. Codziennie dużo chodzę i chyba do wieczora nie mam czasu o tym myślećA czy ktoś ma tak jak ja, że nie czuję żadnego rozciągania macicy? Niby 11+1 a ja zero takich odczuć?
Haha no, ale mój syn wydobył ze mnie tak głębokie pokłady cierpliwości, że jestem gotowa na drugie dziecko. Czuję się pewniej jeśli chodzi o opiekę, mam doświadczenie plus oczywiście matczyna intuicja. Ale nie sądziłam, że będę tak się trzęsła w tej ciąży i bała o nią. Nigdy nie miałam styczność z poronieniem, albo jakimiś pustymi jajami płodowymi itd. Jakoś było dla mnie oczywiste to, że skoro test pokazał dwie kreski to wszystko jest ok. A teraz ciągle się boje czy wszystko jest ok. @Sandra2307 też tak masz?To rok straszy od mojego.. Po tylu latach będzie trzeba jeszcze raz się wprawiać
Może tak...mnie tak głowa bolała i nie wiedziałam czy zatoki czy kark czy hormony czy wszystko na raz. Też tak czasem mam ze czuję jakby mi się tam rozciągało wszystko...a dzis to w nocy miałam okropne sny...wiem że śniło mi się że poroniłam ale nie pamiętam żadnych okoliczności ale jak się obudziłam to się zastanawiał czy jestem w ciąży...masakraJa właśnie dzisiaj smarowalam skronie i kark, bo myślałam, że może to przez zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego, ale nic nie pomogło więc wzięłam pół apapu. Nie jest jeszcze idealnie, ale już lepiej niż było. Tylko mnie znowuż dzisiaj pobolewa lekko brzuch jak na okres. Może macica się rozciąga
Albo wieczorem tak Cię pobolewa ze zmęczenia...też tak miałam w tamtą sobotę cała chodzona...I wieczorem mnie ciagneloJa nie czuje brzucha praktycznie przez cały dzień, dopiero wieczorem czuje taki ból delikatny jak na okres. Codziennie dużo chodzę i chyba do wieczora nie mam czasu o tym myśleć