Okropny ból
Zaciekawiona BB
Tak. Mam brac dupka 3x1 bo mowil ze widac krew tamTo jeszcze jest czas na zarodek i na to zeby USG go wylapalo! a co z progesteronem, pytalas moze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Mam brac dupka 3x1 bo mowil ze widac krew tamTo jeszcze jest czas na zarodek i na to zeby USG go wylapalo! a co z progesteronem, pytalas moze?
Właśnie jestem po wizycie. Jest zarodek 0,93 cm i pięknie biło serduszko.
Co ciekawe odpowiada to 7+0, czyli tak jak mam z OM, a tydzień temu nie było zarodka, więc wydawało się, że ciąża będzie młodsza.
Chyba nigdy się tak nie stresowałam przed wizytą.
Jakie cudowne wieści! Dbaj o siebie, mamuśkoWłaśnie jestem po wizycie. Jest zarodek 0,93 cm i pięknie biło serduszko.
Co ciekawe odpowiada to 7+0, czyli tak jak mam z OM, a tydzień temu nie było zarodka, więc wydawało się, że ciąża będzie młodsza.
Nie ukrywam że piękne uczucie, leżałam na tym łóżku lekarz robił usg a mi płynęły łzy szczęścia ☺☺Domyslam sie, ze to musi byc piekne uczucie Nie moge sie doczekac swojego
Dziękuję, dam znsc w srodeTrzymam kciuki
To sie ciesz, bo u mnie tylko pęcherzyk byl
GratulujęWłaśnie jestem po wizycie. Jest zarodek 0,93 cm i pięknie biło serduszko.
Jak krew, czemu?Tak. Mam brac dupka 3x1 bo mowil ze widac krew tam
Nie wiem. Nie pytalamJak krew, czemu?
Ja znam to uczucie tylko ze snu. Kilka miesiecy temu mi sie snilo, ze mialam usg a pozniej sie obudzilam i smutek na kilka dni Super, trzymam kciuki za Twoja malutka fasolkeNie ukrywam że piękne uczucie, leżałam na tym łóżku lekarz robił usg a mi płynęły łzy szczęścia ☺☺