reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Ojej, a ja właśnie spojrzałam na swoje wyniki i TSH mam 2,84, a wizytę u ginekologa dopiero za dwa tygodnie. Myślicie, że powinnam się umówić do endokrynologa szybciej?

Ja zapisałam się na konsultację u endokrynologa i mam 15.09. Lekarz tak jak pisałam nie wszczynał alarmu ale w sumie dla świętego spokoju porozmawiam z endo i zobacze co mi powie. Co dwie opinie to nie jedna a nie jest też powiedziane, że jak da mi receptę to muszę ją wykupić od razu. Tego samego dnia mam wizytę u gina i wtedy jeszcze go podpytam co sądzi :)

reklama
Ja nie mam zadnych objawow ciazy procz bolących piersi i od czasu do czasu delikatnego bolu brzucha. Az zaczynam sie zastanawiac czy wszystko Ok 🙈😬
Czuje sie swietnie. Na poczatku moze 2-3 dni czulam delikatne mdlosci ale nic poza tym. W czwartek pierwsza wizyta🤞🏼
A który to tydzień? Bo chyba początek? Ja do 6+2 też czułam się świetnie. Cudownie wręcz, aż mnie z dnia na dzień siekło 😂

Za mna chodzi kapusta kiszona 🙂
Wy juz macie skierowania na prenatalne a ja nadal nic. Nawet lekarka nic nie wspomniała.

Dziewczyny, mam pytanko o I badania prenatalne, czy wy badanie krwi będziecie miały na miejscu razem z USG, czy badanie bhcg i pappa robicie osobno?

reklama
Ja nawet jak mam mdłości to i tak chodzę glodna, ale kompletnie na nic nie mam apetytu 🙈 dziś tak samo, całe szczęście przyjaciółka mi podesłała pomysł na obiad i mam przepyszną zupe krem z cukinii, no mistrzostwo świata 😍 szukam jakiś bezmięsnych potraw, bo od mięsa mnie odrzuca, śmierdzi mi strasznie 🤢🙈

Do góry