Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam identycznie! Zawsze myślałam że w ciąży będę aktywna, będę się zdrowo odżywiać itp, a jak tylko rano wstaje i przy myciu zębów powstrzymuje wymioty to mi się wszystkiego odechciewa. Na dodatek cały czas mam zgagę i ucisk w żołądkuMnie tez. Obudziłam się o 3:30 i nie umiałam już zasnąć. Mi to złe samopoczucie skutecznie odbiera każda radość. Ciekawe jak to sobie człowiek wyobraża jak to będzie jak będzie w ciąży, a potem przychodzi rzeczywistość i wszystko weryfikuje. Myślałam, ze będę zdrowo się odżywiać, sport, itp. A leżę patrzę i marze żeby przeszło
Kochana jest mi bardzo przykro, aż mi się serce łamie. Ale wierzę w Ciebie że się uda. Nie poddawaj się!Dziewczyny nie chce mi sie o tym pisac, powodzenia wam życzę.
To fakt czemu to wszystko nie jest łatwiejsze.. Ale jesteśmy silne jako kobiety i wierzę, że dla każdej zaświeci słońceTyle tu ostatnio smutnych wieści Dziewczyny strasznie mi przykro
Bardzo mi przykro wierzyłam że będzie dobrze.Dziewczyny nie chce mi sie o tym pisac, powodzenia wam życzę.
Strasznie mi przykro trzymaj się!Dziewczyny nie chce mi sie o tym pisac, powodzenia wam życzę.
Jestem w szoku. Tak bardzo mi przykro, aż nie wiem co napisac. Bardzo nam będzie Ciebie brakować. Jestes tu dla wielu wsparciem.Dziewczyny nie chce mi sie o tym pisac, powodzenia wam życzę.