Majowy cud
Początkująca w BB
Kochane dziś mam polowkowe powiedzcie czy warto nagrac na płytę te 2 badania ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po prenatalnych miałam płytkę ale po polowkowych już nie. Nawet nie zaproponował a ja nie żałuję bo dziecko już się tak ładnie na ekranie nie mieści bo jest duże. Fajniejsze zdjęcie 3dKochane mamy po 2 Prenatalnych powiedzcie czy warto nagrac to badanie na płytkę ???
Kochane mamy po 2 Prenatalnych powiedzcie czy warto nagrac to badanie na płytkę ???
Ja jestem po dwóch już badaniach, miałam na nfz i trochę żałuję że pierwszego nie poprosiłam aby nagrać, niestety przy drugim już słabo widać dziecko, także nawet nie byłoby sensu. Ale za to zrobił mi 3 zdjęcia 3d .Kochane mamy po 2 Prenatalnych powiedzcie czy warto nagrac to badanie na płytkę ???
Najważniejsze, że wszystko dobrze jestJa po połówkowych bez żadnych zastrzeżeń mała wazy 549 g. Kolejny lekarz który powiedział mi ze miałam złe zmierzona na pierwszych badaniach przeziernosc.. przez to wyszły mi głupoty w prentalnych pierwszego trymestru i robiłam dwa testy nieinwazyjne za ponad 2 tys. Ważne ze wszystko jest dobrze, żadnych zastrzeżeń nos długi, kości długie, serucho, mózg wszystko dobrze. Te moje Pompejki chyba faktycznie działają cuda
Teraz wychodzi nam z om 23+5 ale od początku miałam młodsza ciąże o 2 tyg, ale już tydzień nadrobiła wiec teraz z usg wychodziło nam 22+5. A według tego co wychodziło na usg od początku powinno być 21+6Najważniejsze, że wszystko dobrze jest
A to mała nie taka mała ale pewnie dobrze waży, bo moja trochę mało.
Ja miałam połówkowe w 21+3 i moja ważyła 420 gram.Ja po połówkowych bez żadnych zastrzeżeń mała wazy 549 g. Kolejny lekarz który powiedział mi ze miałam złe zmierzona na pierwszych badaniach przeziernosc.. przez to wyszły mi głupoty w prentalnych pierwszego trymestru i robiłam dwa testy nieinwazyjne za ponad 2 tys. Ważne ze wszystko jest dobrze, żadnych zastrzeżeń nos długi, kości długie, serucho, mózg wszystko dobrze. Te moje Pompejki chyba faktycznie działają cuda