reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Kochane mamy po 2 Prenatalnych powiedzcie czy warto nagrac to badanie na płytkę ???
Ja jestem po dwóch już badaniach, miałam na nfz i trochę żałuję że pierwszego nie poprosiłam aby nagrać, niestety przy drugim już słabo widać dziecko, także nawet nie byłoby sensu. Ale za to zrobił mi 3 zdjęcia 3d .

Ja po połówkowych bez żadnych zastrzeżeń mała wazy 549 g. Kolejny lekarz który powiedział mi ze miałam złe zmierzona na pierwszych badaniach przeziernosc.. przez to wyszły mi głupoty w prentalnych pierwszego trymestru i robiłam dwa testy nieinwazyjne za ponad 2 tys. Ważne ze wszystko jest dobrze, żadnych zastrzeżeń nos długi, kości długie, serucho, mózg wszystko dobrze. 🙏🏻 Te moje Pompejki chyba faktycznie działają cuda ♥️♥️

Ja po połówkowych bez żadnych zastrzeżeń mała wazy 549 g. Kolejny lekarz który powiedział mi ze miałam złe zmierzona na pierwszych badaniach przeziernosc.. przez to wyszły mi głupoty w prentalnych pierwszego trymestru i robiłam dwa testy nieinwazyjne za ponad 2 tys. Ważne ze wszystko jest dobrze, żadnych zastrzeżeń nos długi, kości długie, serucho, mózg wszystko dobrze. 🙏🏻 Te moje Pompejki chyba faktycznie działają cuda ♥️♥️
Najważniejsze, że wszystko dobrze jest 🤗🤗
A to mała nie taka mała 😉 ale pewnie dobrze waży, bo moja trochę mało.

Najważniejsze, że wszystko dobrze jest 🤗🤗
A to mała nie taka mała 😉 ale pewnie dobrze waży, bo moja trochę mało.
Teraz wychodzi nam z om 23+5 ale od początku miałam młodsza ciąże o 2 tyg, ale już tydzień nadrobiła wiec teraz z usg wychodziło nam 22+5. A według tego co wychodziło na usg od początku powinno być 21+6 :)

Ja miałam połówkowe w 21+3 i moja ważyła 420 gram.
Ale się stresu najadlas przez tą przezierność... Masakra :/

reklama
Cześć dziewczyny :)
Test obciążenia glukozą mam 21 grudnia... Na samą myśl mi niedobrze... Na całe szczęście kolejnego dnia wizyta u ginekologa i spotkanie z maluszkiem :) Już nie mogę się doczekać :)
Widziałam, że są tu dziewczyny z Gdańska, serdeczne pozdrowienia dla Was :) i pozostałych dziewczyn z innych rejonów Polski (i nie tylko).

Do góry