reklama
Margaretka@
Fanka BB :)
Mi się spanie popsuło.
Jak tylko się położę, to od razu mi duszno, wszystko mi przeszkadza, poduszka ,kołdra, dziś otworzyłam balkon szeroko a i tak się męczyłam jeszcze z dobrą godzinę ( i tak mam otwarte okna na praktycznie cały czas, na noc obowiązkowo)
Może za gorąco masz w mieszkaniu. Spróbuj sobie skręcić przed spaniem kaloryfery.
Ja też nie mogę spać jak jest za gorąco, muszę wtedy okna otwierać.
Oby tak było ,niestety nadal cisza
Za to ciasto mi się śniło cała noc i musiałam wstać i coś zjeść
Jak się tak martwisz to polecam detektor tętna. Przydał mi się w szczególności po amniopunkcji, bo bałam się czy wszystko z dzidzią w porządku. Zawsze jak się będziesz niepokoiła to sprawdzisz i nie będziesz myśleć. Nawet nie musiałabyś serduszka szukać, bo bardzo dobrze też słychać jak dzidziuś się rusza
Pauliska757
Czy któraś z mamusiek odczuwała już czkwakę dzieciątka? Wczoraj wieczorem poczułam rytmiczne stukania przez 2-3 minuty cały czas. Przypomniałam sobie o brzuszkowych czkawkach i zastanawiam się czy to już mogło być to
Margaretka@
Ja dzisiaj zaraz po przebudzeniu miałam to samo. Również nie jestem pewna czy to była czkawka, ale wydaje mi się że tak. W pierwszej ciąży synek non stop czkał mi w brzuszku
Ostatnia edycja:
Pauliska757
Moj tez mial często czkawki, ale nie pamiętam w ktörym tc się zaczęło. Jak się urodził to przez pierwsze 2 mies też często go łapałyJa dzisiaj zaraz po przepuszcza miałam to samo. Również nie jestem pewna czy to była czkawka, ale wydaje mi się że tak. W pierwszej ciąży synek non stop czkał mi w brzuszku
magdula36
@Pauliska757 zupełnie zapomniałam, że dzidziol może mieć czkawkę w brzuchu!! To takie głupie uczucie dla mnie
wiola1198
Czy któraś z mamusiek odczuwała już czkwakę dzieciątka? Wczoraj wieczorem poczułam rytmiczne stukania przez 2-3 minuty cały czas. Przypomniałam sobie o brzuszkowych czkawkach i zastanawiam się czy to już mogło być to
[/QUOTE
Moja starsza córka miała mega czkawkę ale w późniejszym czasie. Potrafiła w nocy dwie godziny mnie męczyć dosłownie...Tak mocno czkała
@Margaretka@ my wlasciwie nie korzystamy z kaloryferów- okna cały czas otwarte,
Nawet starszak śpi przy uchylonym oknie. Od kilku dni tak mi się zrobiło, że chwilkę poleżę i zaczyna się dramat.
Nawet starszak śpi przy uchylonym oknie. Od kilku dni tak mi się zrobiło, że chwilkę poleżę i zaczyna się dramat.
maartulka
Jeszcze chyba nie odczuwałam czegoś takiego jak czkawka u mojej dzidzi, ale koleżanka mi wspominała , że to zabawne uczucie ... tylko ona to czuła w późniejszym okresie jak dziecko było większe@Pauliska757 zupełnie zapomniałam, że dzidziol może mieć czkawkę w brzuchu!! To takie głupie uczucie dla mnie
reklama
AttreA
Nawet nie wiedziałam, że to możliwe Ja faktycznie prawie nic nie wiem, same niespodziankiJeszcze chyba nie odczuwałam czegoś takiego jak czkawka u mojej dzidzi, ale koleżanka mi wspominała , że to zabawne uczucie ... tylko ona to czuła w późniejszym okresie jak dziecko było większe