reklama
edey
Fanka BB :)
Dziewczyny... Czekam właśnie w kolejce na wizytę.. Pani w rejestracji Nie znalazła mi tętna tym swoim malym aparacikiem.. ciąża 16+3 .. czy ktoś miał taką sytuację...?
Czekam w kolejce i Pani Dr ma na usg sprawdzić Ale strasznie się denerwuje
Marynia88
Moderator
Trzymam kciukiDziewczyny... Czekam właśnie w kolejce na wizytę.. Pani w rejestracji Nie znalazła mi tętna tym swoim malym aparacikiem.. ciąża 16+3 .. czy ktoś miał taką sytuację...?
Agata19922
Hej co do, smarowania sutkow to moja mama poleciła mi zwykła najzwyklejsza wazelinę i w ogóle nie miałam, problemów z sutkami podczas karmienia. Co do podpasek bella to jakoś przeżyłam
Jeśli chodzi o gabke do kąpieli też ja używaliśmy w Auchanie kupowaliśmy No ale praktycznie co kąpanie to zmiana gąbki bo moja córka starsza co poczuła że jest w wodzie to akurat zrobiła kupię że tego już z tej gabki wymyc się nie dało ale powiem ze fajna sprawa.
Ponoć teraz nie zalecają się kapania dzieci codziennie tylko co 2-3dni a nawet gdzie nie gdzie raz w tyg bo ponoć narusza się ta florę dziecka.
Wyjdzie na to że ja chyba jako jedyna dowiem się płci na końcu hehe dziś 19+1tc za tydzień w środe wizyta u gin ale on ma ciulaty sprzęt więc ani niechce się za to zabierać aa prenatalne za 3tyg a nie ukrywam, też bym chciała już wiedzieć
Jeśli chodzi o gabke do kąpieli też ja używaliśmy w Auchanie kupowaliśmy No ale praktycznie co kąpanie to zmiana gąbki bo moja córka starsza co poczuła że jest w wodzie to akurat zrobiła kupię że tego już z tej gabki wymyc się nie dało ale powiem ze fajna sprawa.
Ponoć teraz nie zalecają się kapania dzieci codziennie tylko co 2-3dni a nawet gdzie nie gdzie raz w tyg bo ponoć narusza się ta florę dziecka.
Wyjdzie na to że ja chyba jako jedyna dowiem się płci na końcu hehe dziś 19+1tc za tydzień w środe wizyta u gin ale on ma ciulaty sprzęt więc ani niechce się za to zabierać aa prenatalne za 3tyg a nie ukrywam, też bym chciała już wiedzieć
Marynia88
Moderator
Spokojnie ja płeć poznam najprawdopodobniej 2.12 więc jeszcze trochę oczekiwania przede mną.Hej co do, smarowania sutkow to moja mama poleciła mi zwykła najzwyklejsza wazelinę i w ogóle nie miałam, problemów z sutkami podczas karmienia. Co do podpasek bella to jakoś przeżyłam
PałkaZapałka
Ja że względu na łóżko jakie obecnie mamy a nie możemy wymienić na większe bo się nie pomieścimy, nie widzę opcji spanie w nocy z dzieckiem. Będziemy w jednym pokoju i na każde jej wezwanie jeśli się przebudzi ale każdy w swoim łóżku.
Ale pospałam dziś jak ja wakacjach
Edey...nie stresuj się, to że ona go nie znalazła nie znaczy że go nie ma. Masz poza dzieckiem wiele innych rzeczy w brzuchu, przez które mogło się tak stać a urwis może się całkowicie gdzieś schował
Ale pospałam dziś jak ja wakacjach
Edey...nie stresuj się, to że ona go nie znalazła nie znaczy że go nie ma. Masz poza dzieckiem wiele innych rzeczy w brzuchu, przez które mogło się tak stać a urwis może się całkowicie gdzieś schował
Karin14
Jejku, koniecznie daj znać! My też dokładnie 16+3.Dziewczyny... Czekam właśnie w kolejce na wizytę.. Pani w rejestracji Nie znalazła mi tętna tym swoim malym aparacikiem.. ciąża 16+3 .. czy ktoś miał taką sytuację...?
Trzymam kciuki, musi byc wszystko dobrze.
Płaciłam ok 13 zł były w przecenie. Normalnie ok 19Gatta jest w rossmanie? Ciekawe, jakie ceny, ja mam z pierwszej ciąży i są fajne, ale droooogie były chyba 50 zł za parę, ale była wtedy promo i chyba na drugą sztukę było 50% zniżki
Karin14
U mnie tez wcale nie wcześnie, bo to końcówka tego miesiąca i 19 tydzien. No, ale czekamy. Mam takie przeczucie, ze to bedzie dziewczynka. Ważne, aby bylo cale zdrowe.Spokojnie ja płeć poznam najprawdopodobniej 2.12 więc jeszcze trochę oczekiwania przede mną.
reklama
Biorę wg rozmiaru, a w ogole to wolę jak są większecoś takiego ale weź rozmiar większe niż dotychczas nosisz. Ja mam takie majtki stringi ale to teraz rzadko w nich chodze tylko chodzi mi o to ze nic a nic ich nie czuć