reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ale pyszności, najchętniej zjadłabym te placki ziemniaczane ze śmietaną, ale bez cukru! połączenia z cukrem nigdy nie próbowałam i jakoś nie umiem sobie wyobrazić :) mnie znowu od wczoraj boli głowa :( miałam kilka dni przerwy i znów ten ból i jak co rano zatkany nos. Pracuję zdalnie, ale coś mi ostatnio praca nie idzie, ciągle spałabym
Zatkany nos, moze byc normalny w ciazy:) przez nabrzmiale sluzowki i wogole:) tez mam ten problem. O ile to nie jest katar-katar to nie ma cie czym przejmowac. A cianienie masz ok? Te bole glowy... mi zawsze pierwsze to przychodzi na mysl.

reklama
Ja też się zastanawiam jak to teraz u mnie będzie bo młoda 8 lat, też jest przylepia mamusiowa i często wskakuje nam nadal do łóżka,ale mimo wszystko ma już swoje zainteresowania, zajęcia 😊 i teraz rewolucja, trzeba będzie na nowo się przestawić na tryb mama 24/7 😁 plusem jest,że młoda w takim wieku,ze myślę,że trochę mnie wesprze i do kibelka będę mogła chodzić sama, a nie tak jak to było w jej przypadku (nawet w kibelku wisiała mi na nodze 😂)
Moj tez juz 6lat:) ale tak sie cieszy strasznie. Mam nadzieje, ze mu nie przejdzie po pierwszym dniu:p ostatnio mu mowimy: pewnie bedziesz wolal w nocy “mamo, tato zabierzcie dziecko”. A on:” niee, ja bede wolal: mamo, tato jak sie uspokaja dziecko”... 😂

Moj tez juz 6lat:) ale tak sie cieszy strasznie. Mam nadzieje, ze mu nie przejdzie po pierwszym dniu:p ostatnio mu mowimy: pewnie bedziesz wolal w nocy “mamo, tato zabierzcie dziecko”. A on:” niee, ja bede wolal: mamo, tato jak sie uspokaja dziecko”... 😂
Moja też się cieszy strasznie 😁 jak tylko się dowiedziała to codziennie pytała kiedy będzie mogła koleżanka powiedziec, zawsze mówiłam,że po prenatalnych i dziś poszła po przeziębieniu do szkoły i pierwsze co rano mówi: ale mamo jak już miałaś te badania to mogę dziś powiedzieć dziewczyna 😂

Powiem Wam dziewczyny, że i mnie powoli mój brzuch zaczyna uwierać :p ... jak chodzę to jeszcze ok, ale podczas siedzenia to już muszę odpiąć guzik w spodniach :p. Myślałam, że się jakoś jeszcze przebujam ten piąty miesiąc w normalnych spodniach, ale chyba czas faktycznie kupić chociaż jedną parę ciążowych spodni :p

reklama
Zatkany nos, moze byc normalny w ciazy:) przez nabrzmiale sluzowki i wogole:) tez mam ten problem. O ile to nie jest katar-katar to nie ma cie czym przejmowac. A cianienie masz ok? Te bole glowy... mi zawsze pierwsze to przychodzi na mysl.

Na wizytach pomiary ciśnienia były w normie, ale faktycznie warto to sprawdzić, zamówiłam sobie właśnie ciśnieniomierz, w ciąży na pewno warto mieć

Do góry