reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

ja np. Startowałam z wagą 51 kg dziś mam 17+0 i ważyłam się rabini jest 56,6. Nie wiem czy to dużo. Lekarz mówi ze ok ale patrząc ze niektóre z Was malutko przytyły to nie wiem. No ale każdy inaczej. Dodatkowo ja wiem ze od początku dużo jadłam na pocieszenie teraz jakoś apetyt unormalizowal się na szczęście
Aha no rozumiem ale mało wazylas napoczatku więc myślę, że jest Oki :) ja tak chcialavym przytyć 12 kilo max no może nawet być i 15 ale w takim tempie 😝

reklama
Kurde, przez Was muszę wyprowadzić się z sypialni😱 nie śpię codziennie między 2 a 4, ale nie mogę tu wlazic bo mój wtedy wstaje i się drze że Go oslepiam. W końcu p 8 człowiek wstaje, pierwsze co to Wc j czytanie. I myślicie, że dam radę Was nadrobić 🤔🤔🤔🤔 nieeeeeee😂🙈
Siadam do laptopa bo od 8 pracuje hahaha.
Miłego dnia dziewczyny 😘😘
To spytaj go co nie spisz 🤭? Moj tam spi i nie wie nawet, ze palaszuje w nocy lodówkę 😝 a potem tu zagladam 😃!

Dziewczyny, czy któraś z Was też ma regres jeśli chdozi o apetyt i zachcianki? Nic mi się nie chce jeść od kilku dni... Jakoś tak apetytu nie mam. Czasem na coś pojedynczego, drobnego, ale to rzadko... Muszę się zmuszać...

ja tak mam, na początku jadłabym wszystko.. a ostatnio nawet rzeczy, które uwielbiam ciężko mi wchodzą

Starasz się nie wkurzać na bałagan - u Nas to jest taki mix że mój ukochany to pedant - kocha ład i porządek a ja....może nie bałaganiara ale zwolenniczka kontrolowanego nieładu😉 oj czasem w domu aż iskrzy w tym temacie
Hehehe kurde uwierz mi myslalam, że jak dziecko ma rok to balagani ale jak dziecko ma 3 lata to jest normalnie......... Mój mąż się ciągle pyta czy bawi się w Kevina bo samochodziki wszędzie, albo jak je to już nie powiem jak kuchnia wygląda 🤣🤣🤣 więc ja się staram przyzwyczajać do dwójki takich brzdąców i wiem że to będzie co dobrego 🤣🤣🤣🤣

Kobietki,
Ja to trochę panikara jestem. Bo co jestem po wizycie to jest okej, po czym dzisiaj mam wizytę kontrolna i już przeżywam ze coś może nie tak będzie... czy tylko ja tak mam ?
Staram się w ogóle nie przejmować i żyć spokojnie ale gdy tylko zbliża się termin wizyty od razu głupie sny i myśli ;(
całkiem normalne chyba u każdej z tego co Dziewczyny pisały tu. Ja czekam z niecierpliowscia na ruchy pierwsze bo to będzie wiadomo przynajmniej ze dzidzia fika i ma się dobrze :)

ja tak mam, na początku jadłabym wszystko.. a ostatnio nawet rzeczy, które uwielbiam ciężko mi wchodzą
Ja to od początku nie mam na nic za bardzo chęci, tak naprawdę na palcach jednej ręki policzę zachcianki i jak się okazuje w tych rzeczach jest bogactwo kwasu foliowego za to z synem jadlam za troje więc to też dla mnie nowa sytuacja :)
Chyba zly post zacytowałam. Miało to się odnosić do PasiastegoOgona :D

A ja mam do Was pytanie odnośnie siusiania w nocy... na początku faktycznie musiałam wstawać 3-4 razy, ale przeszło na jakieś 2 tygodnie i wystarczyło raz... a teraz znowu od kilku dni się nasiliło i wstaje po 5-6 razy i za każdym razem mam wrażenie, że mam pełny pęcherz, a okazuje się, że niewiele tego jest. Tez tak macie? :)

reklama
Ja narazie też kupiłam tylko te legginsy z lidla, jakieś dwie koszulki, a wczoraj odważyłam się i wzięłam poduchę w biedronce, na resztę jeszcze przyjdzie czas. Poducha narazie najbardziej spodobała się kotu 😀
Ja też obkupiłam się w lidlu w ciążowe ciuszki 😀 legginsy, jeansy, sukienki, bluzeczki, piżamkę, biustonosze do karmienia i majty 😋 jutro mają przyjść bo zamówiłam online 🙂 ale też dostałam już trochę rzeczy po siostrze, bo mamy podobne rozmiary także ciuchy ciążowe już będę miała na cały okres ciąży 😃 jeszcze tylko jakąś kurtkę albo płaszczyk muszę kupić na zimę, ale ceny za „płaszcz ciążowy” są x2 takie jak Za zwykły xD

Do góry