Mama2018mama
Fanka BB :)
Moja od 2 miesięcyMoja zgaga nie odpuszcza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja od 2 miesięcyMoja zgaga nie odpuszcza
Powiem tak - ja czułam się tu bardzo swobodnie i komfortowo a to ile osób ujawniło się przy okazji tematu o zamknięciu wątku zdziwiło mnie i czuję się teraz nieco zmieszana...Zawsze tak jest
Paranoja. Ja rozumiem męki, czlowiek byl gotowy decydując się na dziecko. Ale ta zgaga mnie zabijeMoja od 2 miesięcy
Ja mam na 09.04, ale lekarz wpisal w karte ciąży 10.04, nie wiem czemu, bo z usg prenatalnego i z miesiączki wypada 09.04A i najważniejsze termin mam na 10.04 . Teraz jest 14+4 Tydz.
W pierwszych 2 miesiącach mialam taka że ciągle mialam łzy w oczach męczyłam się okrutnie teraz chyba się przyzwyczaiłam trochę i może lekko się zmniejszyła ale napewno odbiera radość jedzenia u mnie uważam że jest to powód ze dziecko pcha się między jelita i wypycha je do góry i dlatego też mam mały brzuch, ale to taka moja teoria a jeśli mam coś Ci doradzić jedną jedyna rzecz jaka mi pomaga to mientusyParanoja. Ja rozumiem męki, czlowiek byl gotowy decydując się na dziecko. Ale ta zgaga mnie zabije
Było widać, że mamy duchy po ilości wyświetleń zdjęć. Nas jest tu garstka. Nie wiem czy dobijemy do 20, a wyświetleń każdego zdjęcia ponad 100..Powiem tak - ja czułam się tu bardzo swobodnie i komfortowo a to ile osób ujawniło się przy okazji tematu o zamknięciu wątku zdziwiło mnie i czuję się teraz nieco zmieszana...