reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Kurde ja to mam dziś pecha...nie dość, że źle się czuje, czekam aż skończę pracę, położę się...wsiadam do auta A tam? Akumulator padl. Już koleżanka by mnie podlaczyla, ale kable zalaly się olejem... Nowe Aku jakbmali wydatków było...Niech Ten dzień się skończy!!!!!!

reklama
dziewczyny ile wogole planujecie przeznaczyć na zakup wózka
Upatrzyłam rok po roku za ok 4800.
2 spacerówki i gondola.
ALE przy synu wózek dostałam. Przy córce na baby schower dostałam dwa (Priama od teściów i rodziców, Miosa od przyjaciółek) a dwa dni wcześniej byłam z mężem w Częstochowie po Bebetto. Myślę, że teraz też teściowie i tato kupią Gazelkę 😅

dziewczyny ile wogole planujecie przeznaczyć na zakup wózka
Ja za 900f (okolo 4,5 tys) widzialam na uk stronie zestaw wozek 3 w 1 ,dostawka do lozka i bujaczek ,sa rozne zestawy,dodam ze wozek jest cudny ,mialam spacerowke z uzywana z Icandy

Załączniki

• Screenshot_20201003-230842_Chrome.jpg
    Screenshot_20201003-230842_Chrome.jpg
    220,4 KB · Wyświetleń: 39
To prawda. Wszystko zależy od dziecka i jego potrzeb. Mój poza tym potajemnie ssanym w nocy kciukiem nigdy nie ssał smoka bo nie chciał. Za to siostrzenica spała z czterema „bibusiami” i rotacyjnie przez sen je sobie wymieniała 😂
Hahaha no mój ma dwa Bibsy, ale to dlatego, że stale gubił smoczek i jak w ciągu dnia może go wg nie mieć i jak go nie widzi to się nie upomina o smoczek, tak do spania to jest mus i tak samo jak się rozbeczy mocno to tylko smoczek go uspokoi, więc jak miał go wcześniej przez cały dzień to ten smoczek wiecznie ginął i normalnie atak paniki jak nie mogliśmy go znaleźć 😱😱😳😳🙈🙈🙈😂😂😂

Noooo ekstra!!! Ale sie ciesze co za ulga😘❤! A Cie wytrzymali! No to z górki 👍😃!
Wiesz co on mówi tzn jego sekretarka czy ktoś tam... Ze ja mogłam już dzwonić we wtorek tydz temu.. Bo wyniki są od dawna a jak jest ok to lekarz nie dzwoni tylko przekazuje na połówkowych wyniki 🙄 i teraz nie wiem czy on mi to mówił a ja ze stresu zapomniałam

Dziewczyny katuje mnie zgaga 3. dzień. Konpletnie nic nie pomaga. Ciągle czuję kwas taki w dziobie, że szok..
Macie jakieś sposoby oprócz ciepłego mleka? Gumy też mnie nie ratują, a zawsze pomagały.. 😭

Wiesz co on mówi tzn jego sekretarka czy ktoś tam... Ze ja mogłam już dzwonić we wtorek tydz temu.. Bo wyniki są od dawna a jak jest ok to lekarz nie dzwoni tylko przekazuje na połówkowych wyniki 🙄 i teraz nie wiem czy on mi to mówił a ja ze stresu zapomniałam

Sądzę, że to by była jedyna informacja jaką byś od niego zapamiętała. Ale ważne, że wszystko w porządku 🤩

reklama
Do góry