Cześć dziewczyny ☺ Ja przez weekend zazwyczaj jestem wyłączona, poświęcam go w 100% mężowi i rodzinie, ale nadrabiam Was w miarę możliwości☺ Wszystkim mamą wizytującym życzę wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki, żeby Wasze kruszynki były zdrowe
Co do seksu ja mam większe libido, ale mam obawy trochę, niby nie pytałam mojego lekarza, jakoś zapomniałam o tym, ale mówił, że wszystko jest dobrze, więc nie wspominał, że nie mogę
W sumie z mężem przełamałam się, ale potem myślę czy wszystko będzie dobrze i tak się miotam, ale jak przyjdzie ,,chcica'' to nie będzie zmiłuj
mąż i tak się obchodzi ze mną jak z jajkiem i to nie tylko w łóżku
Co do szczepień, ja szczepiłam się co roku przeciwko grypie, mój lekarz powiedział, że on zazwyczaj nie namawia, ale też uważa, że teraz przy koronie to można i jak uda mi się dorwać szczepionkę to mogę się zaszczepić, tylko ludzie tak głupieją z tymi szczepionkami, jak co roku były apele żeby się szczepić, to w tym roku w aptekach nie ma szczepionek... stwierdziłam, że jak uda się to się zaszczepię, jak nie to trudno, na szczęście mam ten komfort, że nie przebywam w skupiskach ludzi, więc może jakoś przetrwam tą zimę
Wyprawka to dla mnie kosmos, to moje pierwsze dziecko, więc nie mam pojęcia co potrzeba, co kupić, na szczęście łóżeczko będę miała od siostry męża, tylko je odświeżyć, no i też ma dużo ubranek po swoich synkach, więc też powiedziała, żebym sobie powybierała co chcę i wzięła... co prawda nie znam płci ale w pierwszych miesiącach to nie ma aż takiego znaczenia czy będzie nosić ubranka dla chłopca czy dla dziewczynki, niektóre zresztą są uniwersalne
a tak jak wcześniej było powiedziane dziecko tak szybko rośnie
To się rozpisałam dzisiaj
ale mam jeszcze jedno pytanie dziewczyny powiedzcie jak według Was mam liczyć tydzień ciąży, bo z pierwszego usg wyszła data 20.04 i dziś powinno być 12 tydzień 6 dzień, zaś na ostatnim usg wyszedł termin 15.04 i dziś powinno być 13 tydzień 4 dzień..mój ginekolog powiedział, że termin między 15,a 20 kwietnia, na usg powiedział że jest tak około 12 tydzień 4 dzień, a średnia wychodziła 13 tydzień no i już zgłupiałam, co myślicie o tym?