Patii_666
Fanka BB :)
Jak wizyta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wizyta?
Jest jeszcze erytrol, ale poczytaj czy w ciąży można, to roslinne, ale nie wiem czy możnaOooo super dzięki [emoji3590][emoji3590][emoji3590] dla mnie każda alternatywa jest teraz na wagę złota [emoji16][emoji16]
Podzielam, którego dnia miałam taki sklep z fotelikami i widziałam jak ludzie przymierzają do samochodu i powiedziałam sonie, że tak samo musimy z Mężem zrobić!!!Z fotelikiem jest chyba najwięcej zachodu. Trzeba nie tylko wybrać taki, który nam odpowiada ale też podjechać na przymiarkę do sklepu. My kupiliśmy taki, który nam się podobał, ale jak przyszło co do czego to nie pasował nam do mojego samochodu! Kupa kasy wydana a fotelik nie może być używany! Noga od bazy nie sięgała podłogi. Kupiliśmy drugi już z przymiarką. Ten pierwszy na szczęście pasował do samochodu męża, więc został awaryjnym.
Podbidowalyscie mnie podejsciem i @Karcia 1234 dziękuję.Ale ja też o tym nie myśle! Jedyne co to chce usiąść w któryś weekend i wypisać sobie co muszę mieć i kiedy co zrobić typu szkoła rodzenia itd.
Rzeczy wybrane jak łóżeczko i fotelik chce mieć na koniec roku bo jakbym ją zaniemogla to żeby mi mąż gówna jakiegos do domu nie wstawił, ale kupować wszystko zamierzam po 30 TC, włącznie z ciuchami dla ziemniaczka
Imiona juz były na formum, ja mam wybrane po pradziadach od strony mojej Mamy i też Męża:Siostra mnie ostatnio oświeciła, ze od Jadwigi ładnie jest tez Jadwinia z seksmisji:”Jadwiniu, proszę rozwiązać tatusia” podoba mi sie
Nooo brawo! Gratulacje sama radość ❤❤❤!Ja juz tez po prenatanych, wszystko ideolo tp na 3.04 i ten bedzie brany pod uwage z racji baaaardzo nieregularnych cykli