Kamiśka :)
Fanka BB :)
Tak , ponieważ one wykrywają czy jest konflikt serologiczny między matką a dzieckiem .Czy te badania to jakiś must have? Ja jeszcze tego nie miałam [emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak , ponieważ one wykrywają czy jest konflikt serologiczny między matką a dzieckiem .Czy te badania to jakiś must have? Ja jeszcze tego nie miałam [emoji849]
Ogólnie przez całą wizytę ciężko było go zmierzyć ile ma, no wiec jest nadzieja że w przyszłym tygodniu serduszko będzie bićNa pierwszej wizycie dwa tygodnie temu i 5dni był 5t+1d. Po prawie trzech tygodniach zarodek ma tylko 6t+2d
Lekarz mnie uspokajał żebym się nie martwiła, że wszystko wyjaśni się we wtorek na wizycie lub po becie. Jeżeli beta wzrośnie po 48h to jest szansa. Jutro zrobię betę i w piątek, także wszystko się okaże w piątek, ja się jeszcze nie poddaje.Jest jakaś szansa że może fasolka nadgoni? Czy lekarz już nie daje szans
Ja używam ciąża+(polecam ) , oprócz tego jeszcze floDziewczyny używacie jakiejś aplikacji do śledzenia ciąży? Szukam czegoś w sklepie play ale za duzo tego jest. Polecacie jakąś?
Ja korzystam z Ciąża+ i BellyBestFriend (ale to w przeglądarce, nie ma tego w app play czy App Store)Dziewczyny używacie jakiejś aplikacji do śledzenia ciąży? Szukam czegoś w sklepie play ale za duzo tego jest. Polecacie jakąś?
Ja sikam myślę że w miarę sporo, ale rano tak mam właśnie, że mnie pęcherz ciśnie lecę bo się zsikam a tam bez szału, jakoś jakby się Pecherz mi zmniejszył,bo zawsze był pojemnyDo dziewczyn sikajacych duzo.czy wy tez tak macie ze jak wstajecie to normalnie takie mega cisnienie i parcie na pecherz i idziecie siku a tam zamaist spodziewanej fontany to taki maly strumyk?ja juz sie powaznie zastanawiam czy nie mam infekcji,ale nie piecze nic.kupilam sobie zurawine suszona ale jest taka slodka ze nie zjem tego.
Przyszlam po pracy i juz mi sie zrobilo i nie dobrze i brzuch mnie boli i cycli bola od stanika leze i jeszcze pecherz co godzine przypomina o sobie...
Aa i jeszcze maz zrobil nozki z kuraka i tak smierdza w calym domu i tak nie apetycznie wygladaly(bo on zrobil)nie jadlam,wolalabym twrozek,bez makreli
Serio? Ja mam A rh-@PałkaZapałka jeśli masz ujemne RH na pewno dostaniesz w doopsko antyglobulinę (w 28 tygodniu) w związku z ewentualnym konfliktem. A sprawdzić grupę krwi i jej oznaczenie zawsze muszą.