Ewelina @
Fanka BB :)
Może jestem jakaś chora ale mi właśnie najbardziej się podobają te pierwsze dwa lata2lata wycięte z życiorysu, ale później już jest fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jestem jakaś chora ale mi właśnie najbardziej się podobają te pierwsze dwa lata2lata wycięte z życiorysu, ale później już jest fajnie
Tak, podobno pacjentki z całej Polski się do niego zjeżdżają sama jestem ciekawa i już nie mogę się doczekać wizytyZe Zduńskiej Woli. 8 września mam wizytę u swojego gina, a pod koniec września mam zapisać się na genetyczne (nie pamietam, bodajże na 25 września). Badanie będzie przeprowadzał Kozarzewski. Ma certyfikat FMF, raz już u niego byłam na usg i wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie. Dudarewicz to chyba najczęściej powtarzające się nazwisko jeśli chodzi o usg genetyczne u nas.
szok ja to w ogóle słodyczy nic zero ochotyJa dziś jadąc do pracy myślałam co by zjeść słodkiego, bo też łapię chęci na słodycze. Przychodzę do pracy a koleżanka upiekła Malinową chmurkę siedzę i wcinam, aż mi się uszy trzesą. i Jeasny rozpięte
Jakbym siebie widziała. Codzienni kilka herbat wypijam, ale tylko do tego momentu jak jest gorąca, bo jak jest zimna to albl córka wypija, albo do wylaniaMnie tak na herbate wzięło, że szok. Tak mi się zachciało, że ze szkoły od małej to biegłam, żeby zrobić sobie herbatę dobrze, że mam blisko
Mnie na owoce strasznie ciąga, jak przy młodej. Myślę, że córka mi się zapowiada
Ja mieszkam na takiej jakby wsi, i dookoła mnie głównie same pola i lasy, często tutaj zlatują się bociany, i moja córka jakiś czas przed tym zanim zaszłam w ciążę wołała do nich, że mają jej przynieść dzieci do brzuszka mamy, chłopczyka i dziewczynkę, i ona teraz jest pewna tego, że bocian ją posluchały i przyniosły dwójke, a nie jednoCos z tymi dziecmi nie halo. Moja córka tez chce blizniaki jak jej wyjaśniłam, że lelarz znalazl tylko 1 fasolke to sie zawiodła
A ja zjadłam paczka... Pycha . Czasami mam ochotę... A nie tylko ser i pomidorszok ja to w ogóle słodyczy nic zero ochoty
Jak urodze teraz to się wypowiem. Ja z pierwszych 2lat mam wspomnienia tylko i wyłącznie wrzeszczacych dzieci . Jeden zasnął, drugi wrzeszczał, drugi zasnął, pierwszego trzeba było przebrać, pierwszy suchy, drugi narobił, drugi suchy pierwszy chce jeść i tak w koło . Było śmiesznie, choć nie powiem.. Brakowalo mi pomocy.Może jestem jakaś chora ale mi właśnie najbardziej się podobają te pierwsze dwa lata
Wiadomo, że jak człowiek się znajdzie w takiej sytuacji, to musi sobie poradzićWszystko do przeżycia. Byłam w takiej samej sytuacji z czego mój zjeżdżał tylko na weekend. Do dziś zastanawiam się jak to przeżyłam hahaha.
Oj tak, i ta radość, że w końcu coś słodkiego jemnie żałuj sobie na zdrowie to tylko małe grzeszki które nam wolno
no właśnie bo ja patrzę na to innymi kategoriami każda czynność przy maluszku jest dla mnie wyjątkowa a tym bardziej to moja ost ciąża wiec chce się delektowaćJak urodze teraz to się wypowiem. Ja z pierwszych 2lat mam wspomnienia tylko i wyłącznie wrzeszczacych dzieci . Jeden zasnął, drugi wrzeszczał, drugi zasnął, pierwszego trzeba było przebrać, pierwszy suchy, drugi narobił, drugi suchy pierwszy chce jeść i tak w koło . Było śmiesznie, choć nie powiem.. Brakowalo mi pomocy.