Gisiaczek 86
Fanka BB :)
GratulacjeCześć dziewczyny ja ogólnie kurcze z marcówek 2020. Synek skończył 5 miesięcy a tu taka niespodzianka,że dwie krechy ma teście....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeCześć dziewczyny ja ogólnie kurcze z marcówek 2020. Synek skończył 5 miesięcy a tu taka niespodzianka,że dwie krechy ma teście....
Ach oby.. Bo Zwarjuje z tej niepewności... I płakać mi się znowu chce..
ja się oszczędzam z negatywnych emocji ale wiem ze im bliżej wizyty to będę świrować i doskonale ciebie rozumiem bo lecimy na tym samym wózku .... u mnie czas się tak wlecze od września będzie inaczej a na te chwile to masakraAch oby.. Bo Zwarjuje z tej niepewności... I płakać mi się znowu chce..
oooo taka niespodziankę widzę 1 raz chodź mam koleżankę co rodziła 4 dzieci rok po roku bo tak chciała gratulacje synka i tez testu tezCześć dziewczyny ja ogólnie kurcze z marcówek 2020. Synek skończył 5 miesięcy a tu taka niespodzianka,że dwie krechy ma teście....
Gratulacje!Cześć dziewczyny ja ogólnie kurcze z marcówek 2020. Synek skończył 5 miesięcy a tu taka niespodzianka,że dwie krechy ma teście....
No mój dzisisj przyjechał.. Tylko na wesele. I co.. On mnie nie rozumiem.... Już była awantura.. Oczywiście powiedziałam co myślę a on słuchałMęża nie ma ....
nie mam kogo wkurwiac na żywo
mój twierdzi ze lepiej jak teraz jest tak daleko bo nie zniósł by tego ciągłego lamentowania za miesiąc będzie wracał częściej co 3 tyg faceci tak tego nie rozumieją ... bo niby jak by mieli ... tylko tak mówiąNo mój dzisisj przyjechał.. Tylko na wesele. I co.. On mnie nie rozumiem.... Już była awantura.. Oczywiście powiedziałam co myślę a on słuchał
Ja tez trojmiastoO, ja tez z Trojmiasta!
Mnie ciągnie jajnik zawsze przy kichaniu i to tak, ze muszę się łapać za brzuch. Swoją droga pierwszy raz mnie tak zabolał w sobotę podczas kichania i właśnie przez to już podejrzewałam, ze jestem w ciąży, bo tylko jak jestem w ciąży to mnie tak ciągnie
Ja mam, się na 19.dam znaćNo a kto jeszcze mial dzisiaj do lekarza ,nic nie piszecie??? [emoji846][emoji173]