reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziękuję, czuje się dobrze. Od czasu do czasu brzuch pobolewa ale dzisiejsza wizyta mnie mocno uspokoiła. Dzisiaj zaczynam urlop, trochę wreszcie uda się odpocząć i więcej pospać.
Gratulacje! [emoji2956]
Miło powitać kolejną kwietniową mamusię [emoji4][emoji254][emoji254][emoji254]
Jak się czujesz?

Dzisiaj u mnie 37 DC. Poszłam trochę wcześnie, ale nie wiedziałam czy mam zażywać duphaston czy nie. W listopadzie 2019 miałam ciążę biochemiczna i strasznie nieregularne cykle. Poszłam dla własnego spokoju wewnętrznego. O ciąży wiem od tamtego poniedziałku, w sumie to nawet gdzieś od 25dc wychodziły blade kreski.
W którym dniu cyklu poszłaś do ginekologa ? [emoji846] bo tak strasznie bym już chciała iść, ale boje się ze za wcześnie będzie [emoji2955]

Moja dzisiejsza beta 😍😍😍❤❤❤

Załączniki

• Screenshot_20200729-232935.png
    Screenshot_20200729-232935.png
    14,8 KB · Wyświetleń: 115
piekna beta 😍. A jak Twoje obawy ciążowe? Wszystko się nasila? Bo u mnie dużo ustało i nie wiem czy lecieć dziś na bete sprawdzić czy wszystko ok 😞
Ja nie mam praktycznie żadnych objajów, czasem boli mnie głowa i po niektórych potrawach mam lekką zgage...no i jedyny objaw, który odczuwam cały czas to ten dziwny posmak w ustach i suchość w gardle, stale chce mi się pić i sikam co godzine 🙈🙈🙈😂😂 od dzisiaj jeszcze zaczynają trochę boleć piersi, ale nie są nabrzmiałe i nie urosły 😝 podobnie miałam w ciąży z synem, długo nie czułam prawie żadnych objawów, a ciąża się pięknie rozwijała 😊😊😊 ❤❤❤ mam nadzieję, że jak ta beta tak pięknie rośnie to już serduszko za tydzień będę mogła zobaczyć 😊😊🤗😁😍

Ja nie mam praktycznie żadnych objajów, czasem boli mnie głowa i po niektórych potrawach mam lekką zgage...no i jedyny objaw, który odczuwam cały czas to ten dziwny posmak w ustach i suchość w gardle, stale chce mi się pić i sikam co godzine 🙈🙈🙈😂😂 od dzisiaj jeszcze zaczynają trochę boleć piersi, ale nie są nabrzmiałe i nie urosły 😝 podobnie miałam w ciąży z synem, długo nie czułam prawie żadnych objawów, a ciąża się pięknie rozwijała 😊😊😊 ❤❤❤ mam nadzieję, że jak ta beta tak pięknie rośnie to już serduszko za tydzień będę mogła zobaczyć 😊😊🤗😁😍
ja właśnie czekam na pobór krwi, bo lekko jestem zaniepokojona. Mam nadzieje, ze nie mam się czym martwić.. wyniki będą po 17 trzymajcie kciuki✊🏻✊🏻✊🏻

reklama
Do góry