reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja mam pakiet w luxmedzie i dostaje skierowanie na badania po konsultacji telefonicznej Z lekarzem...po poronieniach i biochemicznych trzeba sprawdzać bete...dzisiaj też byłam, bo lekarz kazał iść i czekam na wyniki
Ja też mam pakiet tyle, że w Enel-med, ale miałam konsultacje z dwoma lekarzami i żaden na betę mnie skierować nie chciał, tworząc ze skoro test pozytywny to po co robić betę? 🤔
Ale fakt, ja póki co nie mam żadnych doświadczeń, to moja pierwsza ciąża, mam nadzieje, że wszystko będzie ok 🤗

Ja też mam pakiet tyle, że w Enel-med, ale miałam konsultacje z dwoma lekarzami i żaden na betę mnie skierować nie chciał, tworząc ze skoro test pozytywny to po co robić betę? 🤔
Ale fakt, ja póki co nie mam żadnych doświadczeń, to moja pierwsza ciąża, mam nadzieje, że wszystko będzie ok 🤗
Przy pierwszej ciąży też żaden lekarz mnie nie wysyłał na bete, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest 🙈😂😂 a teraz wysyłają z racji poronienia i biochemicznej

Ja właśnie w poprzednich dwóch ciążąch beta prawidlowo rosła do 15tysiecy, a później nagle zaczęła bardzo wolno rosnąć, aż w końcu spadać. Wtedy właśnie miałam dwa razy puste jajo płodowe.
Mi został jeden test na jutro, i pewnie go zrobie, a później dokupie sobie jeszcze jakieś testy, żeby zobaczyć jak kreski ciemnieją, bo tyle czasu czekałam na te dwie kreski, że patrzenie jak sie pojawiają strasznie mnie cieszą :)

ja chyba jutro zrobie test
Ja okres miałam 6.07 owu myślę 18-19 też walczę ze sobą czekam raczej do piątku mam tyloo 1 test 😅 nadzieję mam ogromną ale nie nastawiam się w zeszłym cyklu szukałam objawów wmawialam już sobie że coś jest na rzeczy i dupa, w tym miesiącu jest inaczej. Zaczyna mnie boleć brzuch A biust to od samej owulacji jest spory i bolesny tyle z objawów 😉
to ja tez chyba w piatek zrobie test :D

reklama
Do góry