reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

No to cudnie! [emoji4] życzę wspaniałej jutrzejszej randki [emoji2956]
A u mnie dziś powinien przyjść @ ale nie przyszedł, no i mam nadzieje, że już nie przyjdzie [emoji39] choć dzisiaj już takie lekkie mdłości mi od rana dokuczają i tak mi się chce spanko, że spałam dzisiaj 3h w ciągu dnia co nigdy mi się nie zdarza [emoji23] a pod wieczór coś mnie zaczął kłuć prawy jajnik... mam nadzieje, że to nic złego [emoji2370] Jutro rano sobie znowu zatestuje tak z czystej ciekawości [emoji2]

Spanie i mnie męczy w ciągu dnia. W zasadzie ziewam nieustannie ale nie mam za bardzo jak zrobić sobie drzemki. Ale za to budzę się już o 6 i nie mogę już rano spać, pomimo że zawsze rano najlepiej mi się spało [emoji12]. Oleczqa002 twoje objawy są obiecujące [emoji6]

reklama
Spanie i mnie męczy w ciągu dnia. W zasadzie ziewam nieustannie ale nie mam za bardzo jak zrobić sobie drzemki. Ale za to budzę się już o 6 i nie mogę już rano spać, pomimo że zawsze rano najlepiej mi się spało [emoji12]. Oleczqa002 twoje objawy są obiecujące [emoji6]
No właśnie mam identycznie!!! W ciągu dnia mega ziewam, a jak idę spać to potem budzę się o 6-7 i koniec ☹️ Dzisiaj też mimo niedzieli już od 2h na nogach 😋 ehh co za życie 😂
A ja dzisiaj rano wykonałam teścik, 1 dzień po spóźnionym @ - już chyba raczej go nie dostanę 🤩

Załączniki

• AE35F53A-0317-4DBA-9DAA-8EE5A4BE791F.jpeg
    AE35F53A-0317-4DBA-9DAA-8EE5A4BE791F.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 91
Czy to jest możliwe że boli brzuch jak na @ale prawie tydzień przed @? Pamiętam że zawsze miałam jakieś może 1-2 dni przed a teraz od wczoraj boli mnie jak na @a termin mam na 1-2 sierpnia dopiero, ,test jak na razie negatywny 🤔

No właśnie mam identycznie!!! W ciągu dnia mega ziewam, a jak idę spać to potem budzę się o 6-7 i koniec [emoji3525] Dzisiaj też mimo niedzieli już od 2h na nogach [emoji39] ehh co za życie [emoji23]
A ja dzisiaj rano wykonałam teścik, 1 dzień po spóźnionym @ - już chyba raczej go nie dostanę [emoji2956]
O piękne kreseczki! Na kiedy ci przypada termin porodu??

reklama
Do góry