reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Witam wszystkie przyszłe mamusie i te co jeszcze przed testowaniem 😊😊
Myślę, że mogę powoli dołączyć do was, ponieważ wczorajszy test wyszedł mi pozytywny i kreseczki z wieczornego moczu są bardzo mocne i wyraźne 😊😊❤ progesteron mam 16,8 ng/ml co wskazuje na jakiś 3/4 tc 😊
Z apki termin wychodzi mi gdzieś na 2.04.2021 😍😁

reklama
Myślę, że mogę powoli dołączyć do was, ponieważ wczorajszy test wyszedł mi pozytywny i kreseczki z wieczornego moczu są bardzo mocne i wyraźne 😊😊❤ progesteron mam 16,8 ng/ml co wskazuje na jakiś 3/4 tc 😊
Gratuluję

Super gratulacje! ❤️

Witam wszystkie przyszłe mamusie i te co jeszcze przed testowaniem [emoji4][emoji4]
Myślę, że mogę powoli dołączyć do was, ponieważ wczorajszy test wyszedł mi pozytywny i kreseczki z wieczornego moczu są bardzo mocne i wyraźne [emoji4][emoji4][emoji173] progesteron mam 16,8 ng/ml co wskazuje na jakiś 3/4 tc [emoji4]
Z apki termin wychodzi mi gdzieś na 2.04.2021 [emoji7][emoji16]
Gratulacje :-)

Dziewczyny czy jest opcja przypięcia postu na początku wątku z naszymi nickami i terminami porodow?

Taaak ☺ ja jeszcze przed testowaniem.... Chciałabym bardzo ❤ ale nie wiem jak to będzie.
Ja jestem po 1 stracie w kwietniu i 2 biochemicznych ciążach i też nie wiedziałam jak to będzie, ale się nie poddałam, bo sobie powiedziałam, że skoro kuźwa urodziłam już jedno dziecko to dlaczego miałabym nie zajść w kolejną zdrową ciążę?? 🤔😁😁😁😆 no i się udało! Także głowa do góry, cycki do przodu i nie poddawać się! 😁😁😁😂😆

reklama
Na kiedy mialas termin miesiączki? W którym dniu wyszedł Ci pozytywny test?
Ja nawet nie wiem kiedy powinnam dostać @, bo w czerwcu miałam bochemiczną i nie wiem, czy to krwawienie zaliczać jako miesiączkę, tymbardziej, że zaraz po miałam plodne dni i chwilę później owulacje, a test zrobiłam wczoraj wieczorem koło 22:00 i bardzo mocna kreska wyszła po paru sekundach 😊😊😊

Załączniki

• 1595274453194287411450874654710.jpg
    1595274453194287411450874654710.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 140
Do góry