reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Cześć dziewczyny 😊 u mnie sen konczy sie zawsze okolo 6 bo młody niestety narazie tak wstaje.. I od wczoraj mega mdłości az glowa pobolewa. W tamtej ciąży mialam mdłości może lacznie z 2 tyg i liczę ze tym razem nie będzie to dłużej trwalo. Dobrej niedzieli

reklama
Cześć dziewczyny..
Ja o 21 to już dawno śpię 🙄 jak wstaje to mam pełno do nadrobienia tyle wiadomości 🤪co do sexu to może i bym chciała tylko że mojego nie ma 🙄 Zycze miłej niedzieli... Wstaje powoli przygotowywać na imprezę syna. Mam nadzieję że pójdą sobie szybko, 🤪

Ostatnia edycja:
Hejka, mi się cały czas śni usg 🤪 byłam dziś w nocy na jednym i powiedzieli matko jak szybko się rozwija ta ciąża jaki na piękny kręgosłup 🤭🤭 i powiedziała proszę przyjść za 5 miesięcy 🤪🤣🤣🤣
A wczoraj śniła mi się córka! Moja piękna, zdrowa i wymarzona córka😁😁
Czy wy też macie takie dobre sny? Ja czasem miewam złe, ale nie związane z ciąża bardziej, że ktoś mnie goni albo coś 😁

Hejka, mi się cały czas śni usg 🤪 byłam dziś w nocy na jednym i powiedzieli matko jak szybko się rozwija ta ciąża jaki na piękny kręgosłup 🤭🤭 i powiedziała proszę przyjść za 5 miesięcy 🤪🤣🤣🤣
A wczoraj śniła mi się córka! Moja piękna, zdrowa i wymarzona córka😁😁
Czy wy też macie takie dobre sny? Ja czasem miewam złe, ale nie związane z ciąża bardziej, że ktoś mnie goni albo coś 😁
Hej! Mnie tez się śniła córeczka. Może dowiem się za 10 dni kto kryje się w brzuszku bo będę miała pierwsze prenatalne ❤️

Mi się w pierwszej śniła córka i się bałam ze będzie córka przez sny ale był syn wymarzony! Przez te wasze wpisy o snach wczoraj też miałam zły sen że też poronilam mam nadzieję że sny spełniają się na odwrót i donosze! 😉 Mój jutro wraca wkoncu do pracy więc wszystko do ładu dojdzie bo mały się niedobry zrobił mam nadzieję że przez zmianę całego dnia..mi mdłości powoli przechodzą najgorzej jest z rana, plus taki ze juz nie wymiotuję.. Macica ciągnie kuje więc jest ok, cycki nabrzmiale😜Zaraz lecimy na plac zabaw, więc miłej niedzieli dziewczynki 😍

Powiem Wam ja się codziennie czuje tragicznie taka zmęczona strasznie nie mam chęci do niczego :( maz mnie denerwuje swoimi humorami nie polepsza sprawy
Tez czujecie sie takie osłabione?
Zgaga mi lekko przeszła zostala w lekkim stopniu wiec nie jest zle :)

Powiem Wam ja się codziennie czuje tragicznie taka zmęczona strasznie nie mam chęci do niczego :( maz mnie denerwuje swoimi humorami nie polepsza sprawy
Ja jakbym mogła to bym dzień przeleżała ,nic mi sie nie chce do wszystkiego na sile się zmuszam ale też może to zmeczenie bo w nocy nie dosypiamy bo mlodego męczą zęby ,też mam jakieś humory :p

reklama
Trochę mi ulżyło, że nie tylko ja taka wiecznie zmęczona jestem i mój mąż z tych co kompletnie niewyrozumiali są...mnie mój już do szału doprowadza i czekam z niecierpliwością na jutro jak wreszcie pojedzie do pracy i będę miała święty spokój, bo teraz na L4 z dupą w domu siedział i mu chyba odwala z tego powodu i dzień w dzień musi mnie z równowagi wyprowadzić z samego rana 😡😡😡

Do góry