reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@ewon chyba te same zestawy oglądalam - jak oceniasz materiał ? nie jest przezroczysty ?
Ale koszule czy staniki 😉
Jeśli chodzi o zestaw koszul + szlafrok z allegro to materiał dobry nie są za krótkie ani nie prześwitują. Zobaczymy w użytkowaniu jak te napy i guziki , ale w sumie będę tylko spała a nie chodziła w nich po dworzu 🤪🤪
Kobitki, a jakie polecacie biustonosze miękkie, takie w których można spać, ładnie podtrzymują, ale nie cisną.
Te z Lidla są dobre :) mam dwa. Nie spałam w nich ale jak ubrałam aby zobaczyć jak się trzymają to są ok. Nie ma co przepłacać ;)

Koszule że szlafrokiem
Staniki Lidla dla mnie odpadają, nie mają mojego rozmiaru 😂
Ale koszule czy staniki 😉
Jeśli chodzi o zestaw koszul + szlafrok z allegro to materiał dobry nie są za krótkie ani nie prześwitują. Zobaczymy w użytkowaniu jak te napy i guziki , ale w sumie będę tylko spała a nie chodziła w nich po dworzu 🤪🤪

Te z Lidla są dobre :) mam dwa. Nie spałam w nich ale jak ubrałam aby zobaczyć jak się trzymają to są ok. Nie ma co przepłacać ;)

Koszule że szlafrokiem
Staniki Lidla dla mnie odpadają, nie mają mojego rozmiaru 😂
No ja też jeszcze potrzebuje większych 😅 ale online mają rozm E ale narazie nie kupuje bo z chłopakami miałam F.

a dzisiaj od 2 miałam problemy ze spaniem. 😞 mała tak się wypieła po lewej stronie pod żebrami, ból straszny nie mogłam się odkręcić - jeszcze pies wrocił do mnie i śpi przy brzuchu albo pod plecami ( co go do syna wyniosłam - wracał jak bumerang) - a ta czując go i jego ciepło wierzgała się cały czas, teraz śpi franca mała. Mąż mówi teraz ci nie daje spać vo będzie później, ja nic dostanie cyca i później pójdzie do siebie. Tu ją pies denerwuje ( nawet jak miałam rogala przy brzuchu w nocy bardziej wierciła się) .

a dzisiaj od 2 miałam problemy ze spaniem. 😞 mała tak się wypieła po lewej stronie pod żebrami, ból straszny nie mogłam się odkręcić.....

No ja dziś podobnie :) Młody od 23 dawał czadu. Budziłam się co 2-3h bo tak się wiercił. Już nie wiedziałam jak mam się układać żeby pasowała mu pozycja.
Jeżeli faktycznie tak jest że trochę zostaje dziecku po porodzie podobna aktywność w ciągu doby to mam przekichane noce 😁

No ja dziś podobnie :) Młody od 23 dawał czadu. Budziłam się co 2-3h bo tak się wiercił. Już nie wiedziałam jak mam się układać żeby pasowała mu pozycja.
Jeżeli faktycznie tak jest że trochę zostaje dziecku po porodzie podobna aktywność w ciągu doby to mam przekichane noce 😁
To mamy przesrane 😂😂😂
Cześć

Czytam forum już od jakiegoś czasu ale jakoś nie mogłam zdecydować się na dołączenie:) To moja pierwsza ciąża więc wszystko jest takie nieznane więc czytam i szukam informacji;) termin mam na 8 kwietnia i wg wszystkich lekarzy urodzi się chłopiec:)

Zastanawiam się czy możecie polecić jakieś nianie elektroniczne. Jest tyle modeli ale opinii bardzo niewiele:(
Witaj :) gratuluję synusia :)
Miałam nianie przy drugim dziecku ale szczerze firmy nie pamiętam, jakąś używaną miałam. Także nie pomogę :(

reklama
Cześć

Czytam forum już od jakiegoś czasu ale jakoś nie mogłam zdecydować się na dołączenie:) To moja pierwsza ciąża więc wszystko jest takie nieznane więc czytam i szukam informacji;) termin mam na 8 kwietnia i wg wszystkich lekarzy urodzi się chłopiec:)

Zastanawiam się czy możecie polecić jakieś nianie elektroniczne. Jest tyle modeli ale opinii bardzo niewiele:(
Witamy :)
Też się zastanawiam nad taką nianią, ale raczej będę się skłaniać ku używanej. Trochę mi szkoda na nową.

Do góry