reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

@magnolia1505 ruskie 😱😱😱 A ja mam takie ulubione dostępne tylko we wtorki i w piątki 😭 Jem, jem, bo mam wrażenie, że głoduję ;) Tylko przeszłam z diety nisko-węglowodanowej w hiper-węglowodanową i to mnie trochę martwi, ale codziennie jem owoce i zupę, więc jakieś witaminy są :) I słodkie staram się jeść głównie domowej produkcji.

@Agatkkaa idealnie napisane!

Miałam się jutro zobaczyć z koleżanką, ale mi napisała, że tydzień temu miała kontakt z osobami zarażonymi, ale mieli wszyscy maseczki i teraz nie wiem co zrobić :/

reklama
Mi. Została tylko sypialnia do posprzątania, zmotywowałam się, gołąbki i ziemniaki wstawione na 3 facetów (męża teścia i brata ciotecznego) którzy robią pokoik i jednego brzdąca ja teraz siedzę i nie mam siły :)

Co do wagi ja mam prawie 3kg na plus a mało co jadlam. Teraz jem zdrowiej i co 3h chociaż wcześniej nie było aż tak nie zdrowo. Ale nie przejmuje się tym bo chodzę mało do kibelka i w dodatku może to być woda... :) ogólnie to tych 3 kg nie widać chyba że w biodrach :)

Jak skoncze sypialnie sprzatac to odpoczywam do konca dnia! :)

Zazdrość!! W tym tempie to ja może o północy skończę 😂 jeszcze przyjaciele lecą po raz setny i się nie mogę oderwać 🙈na szczęście mam obiadek z wczoraj... Tak bardzo nie lubię dla siebie gotować 🙈

Ja też miałam iść z moim brzdącem ale tak pokręciłam, pogadałam że zamiast siebie to zmotywowałam Jego tatusia poszli na spacerek i razem szaleli w kałużach.
Mój w pracy wiec nie da rady, ale na spacery sami z ojcem nie chodzą, muszę ja tez iść. W ogrodzie się bawią sami, sami jeżdżą na karuzele, wesołe miasteczka czy fun parki dla dzieci. Na spacer jednak muszę iść z nimi 🙄 Mój mąż się jakoś dziwnie czuje na spacerze sam.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, ja chciałam tylko się pożegnać i życzyć wam wszystkim powodzenia 😉😉😉🤗😊😍
Po wczorajszym dniu nie mam już ochoty tutaj być...widzę, że nie można tu być soba, bo tej, czy tamtej nie odpowiada sposób moich wypowiedzi...uslyszalam tu o pokorze tylko nie wiem w jakiej kwestii miałabym ją wykazywać? 🤔🤔🤔 w kwestii panikowania nad bólem brzucha w ciąży, czy w kwestii moich poglądów, które się nie zmienią? 🤔🤔🤔 @Czarna 36 przeżyłam w życiu bardzo dużo, chociaż Ty uważasz, że jestem taka młoda, że nic o życiu nie wiem...otóż wiem bardzo dużo i śmiem twierdzić, że połowy tego co ja nie przeżyłaś mimo, że jesteś starsza...po wczoraj nie czuję się już tutaj dobrze, miałam kiepską noc i nie chce więcej "powtórki z rozrywki", nie chcę też słuchać tutaj o covidzie, bo mam do niego takie podejście i jak słysze panike odnośnie wirusa i teksty "pewnie mowiłabyś inaczej gdyby to Ciebie lub Twoich bliskich spotkało" to nie powiem co mi się chce zrobić...także jeszcze raz wszystkiego dobrego dziewczyny i miłego dnia 😊😁😉😍🤗
A ja mam nadzieję, że przemyślisz na spokojnie decyzję i wrócisz. Każdy może mieć swoje zdanie na dany temat, chociaż fakt tematy typu polityka, covid lub narzucanie jak wychowywać dzieci nie powinno być poruszane na forum. Kochane nie ma co się denerwować, bo musimy być teraz spokojne i każdy ma swoje zdanie i oczywiście może je tu wyrazić a my możemy się zgodzić i nie zgodzić. To jest wszędzie i zawsze tak będzie.

Kochane moje życzę Wam dziś miłego dnia! ❤️❤️

Ja dziś miałam koszmar również z krwią na papierze,ale myślę, że to przez moje schozowanie, bo za każdym razem oglądam papier po siusiu.. 😔

I kto wizytuje w tym tygidniu ze mną? 🥰🥰

A ja mam nadzieję, że przemyślisz na spokojnie decyzję i wrócisz. Każdy może mieć swoje zdanie na dany temat, chociaż fakt tematy typu polityka, covid lub narzucanie jak wychowywać dzieci nie powinno być poruszane na forum. Kochane nie ma co się denerwować, bo musimy być teraz spokojne i każdy ma swoje zdanie i oczywiście może je tu wyrazić a my możemy się zgodzić i nie zgodzić. To jest wszędzie i zawsze tak będzie.

Kochane moje życzę Wam dziś miłego dnia! ❤❤

Ja dziś miałam koszmar również z krwią na papierze,ale myślę, że to przez moje schozowanie, bo za każdym razem oglądam papier po siusiu.. 😔

Ja we wtorek :)

Kochane moje życzę Wam dziś miłego dnia! ❤️❤️

Ja we wtorek :)

reklama
Do góry