Loli05
Fanka BB :)
Akurat nozki ma tam gdzie byloby widacA tak wogole, może Ciocie się czegoś dopatrzą na usg? Chociaż dla mnie nic nie widać na tych zdjęciach no i muszę czekać 8 tygodni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Akurat nozki ma tam gdzie byloby widacA tak wogole, może Ciocie się czegoś dopatrzą na usg? Chociaż dla mnie nic nie widać na tych zdjęciach no i muszę czekać 8 tygodni
Jezuu, nawet mi nie mów. Ja momentami czuje jakbym posikiwala :/ Nie jest to codziennie i praktycznie zdarza się to od początku co jakiś czas także napewno to nie wody bo na ostatniej wizycie poziom był w porządkuHejo dziewczyny ja zaczynam dziś 14tydzien oczywiście wymiotami nie wiem kiedy to się skończy.. Dziś pogoda deszczowa, byliśmy zamówić przyczepkę do rowerów dla dzieci podwojna..
Od kilku dni mam straszne uczucie mokrości, jakby coś ze mnie leciało, wkładka jest rzeczywiście wilgotna, też ktoś tak ma? Odrazu w mojej głowie są myśli że to wody.. Położna mam za tydzień dopiero, ja też patrzę już wózki i teraz mam w promocji maxi cosi i strasznie mnie korci bo cena 100e niżej.. Ale jakoś myślę że za wcześnie żeby zamówić, mój mówi zamawiaj.. A Wy co sądzicie? Któraś już ma wózek? Albo planuje szybszy zakup?
Akurat nozki ma tam gdzie byloby widac
Gratuluję i ciesze sie ze Dzidzia ❤pięknie rośnie ❤!!!No i mogę się chwalić wreszcie.
Jesteśmy cali i zdrowi, maluch bardzo spokojny tylko delikatnie ruszał nóżkami. W płeć doktor nie celował, bo nie chce żebym się przyzwyczaiła. A mnie w sumie wszystko jedno byleby było całe i zdrowe mamy już 6.1cm termin z 17 przesunął się na 13 ręce jak tatuś kładzie już sobie na głowie
W rzeczy samej, gratulacje ❤❤❤!Dziewczyny okres spóźnia mi się 2 dni, dzisiaj zrobiłam test ciążowy. Czy druga blada kreska oznacza wynik pozytywny??
Pięknie, wiedziałam że będzie dobrze! Super! Tak tyrzmajcie! ❤Cześć dziewczyny !
Juz jestem po wizycie. Wszysyko ok uffff.. kamień z serca maleństwo ma 5.6 cm, termin przesunął się z 13 na 16-17 kwietnia kolejna wizyta w poniedziałek - usg genetyczne Dzisiaj gin powiedział, że wg niego moge isc ze spokojna głowa na poniedziałkowe usg
Mam tak od wczoraj i szczerze mówiąc o tym samym pomyślałam, bo do tej pory było normalnie. No ale nic nie boli więc chyba to nic złego.Hejo dziewczyny ja zaczynam dziś 14tydzien oczywiście wymiotami nie wiem kiedy to się skończy.. Dziś pogoda deszczowa, byliśmy zamówić przyczepkę do rowerów dla dzieci podwojna..
Od kilku dni mam straszne uczucie mokrości, jakby coś ze mnie leciało, wkładka jest rzeczywiście wilgotna, też ktoś tak ma? Odrazu w mojej głowie są myśli że to wody.. Położna mam za tydzień dopiero, ja też patrzę już wózki i teraz mam w promocji maxi cosi i strasznie mnie korci bo cena 100e niżej.. Ale jakoś myślę że za wcześnie żeby zamówić, mój mówi zamawiaj.. A Wy co sądzicie? Któraś już ma wózek? Albo planuje szybszy zakup?
Ooo Boziuuu jak ja ostatnio wcinałam grzybki marynowane na potęgę ! ale generalnie grzyby w ciąży bardzo mi wchodzą - zupa grzybowa, pierogi z kapusta i grzybami, grzyby w cieścieA ja mam pieczarki marnowane,kapuste kiszona w sloiku,ogorki kiszone,chetossy keczupowo serowe,monte,jednym slowem bylismy w Polskim sklepie i mam zapasy)