Ja to się cieszę, że nie musimy chodzić z ogromnym brzuchem latem przy 30 stopniach to dopiero musi być męczące... Nie dość, że ciężko to opuchnięte nogi, pot A tak to zawsze można zarzucić lżejszą kurtkę, gdy nam gorąco i jest git
reklama
ja powoli wstaję, bo po pierwsze stawia mi się na chwilę brzuch po wstaniu zawsze i mi wtedy tak jakby dech zapiera przez chwilę, po drugie.. już raz wstałam szybko, a potem okazało się, że leże z powrotem na szczęście na łóżku.. no ale co się dziwić przy ciśnieniu 80/40 ? także, jak emerytka.. najpierw siadam, przeczekuję skurcz, biorę kilka wdechów i powoli wstaję.. jeszcze chwilkę potrzymam się ściany i już jestem gotowa do podboju świata
a raczej domu, bo jakoś tak mi się zrobiło, że najchętniej nigdzie bym nie wychodziła.. dobrze, że z dzieckiem do przedszkola wychodzę 2 razy dziennie
a raczej domu, bo jakoś tak mi się zrobiło, że najchętniej nigdzie bym nie wychodziła.. dobrze, że z dzieckiem do przedszkola wychodzę 2 razy dziennie
Dzien dobry.
Jeszcze chwila i do domu. Obliczyłam ze zostało mi 12 tygodni pracy....brrr.
Trzymam kciuki za wizyty jeśli dziś takowe się zapowiadają i ciekawa jestem jak na koniec wyjdzie nam zestawienie „dziewczynki vs chłopcy”
Co do ociężałości tez zaczynam odczuwać i to mega, ale przy dwójce dzieci, pracy itp nie ma zmiłuj się i trza się toczyć byle do przodu...
Mnie tylko strasznie wkurzają komentarze, teraz w pracy dogryzają ze za Mikołaja bez charakteryzacji mogę się przebrać z takim brzuchem... a kij ich obchodzi jaki mam brzuch! Odczepić się nie mogą...
Dobra wracam do pracy.
Do zobaczenia.
Jeszcze chwila i do domu. Obliczyłam ze zostało mi 12 tygodni pracy....brrr.
Trzymam kciuki za wizyty jeśli dziś takowe się zapowiadają i ciekawa jestem jak na koniec wyjdzie nam zestawienie „dziewczynki vs chłopcy”
Co do ociężałości tez zaczynam odczuwać i to mega, ale przy dwójce dzieci, pracy itp nie ma zmiłuj się i trza się toczyć byle do przodu...
Mnie tylko strasznie wkurzają komentarze, teraz w pracy dogryzają ze za Mikołaja bez charakteryzacji mogę się przebrać z takim brzuchem... a kij ich obchodzi jaki mam brzuch! Odczepić się nie mogą...
Dobra wracam do pracy.
Do zobaczenia.
kitty89
Fanka BB :)
Dzień dobry, u nas kolejny deszczowy dzień. Ja też już czuję że nie jestem w stanie tyle zrobić co przed ciąża podczas sprzątania czy prasowania muszę robić sobie czeste przerwy, chodzę również dużo wolniej niż kiedyś. Dzisiaj w nocy strasznie się wystraszylam obudził mnie mocny skurcz tak od pępka przechodził do dołu powtórzył się to jeszcze kilka razy ale chyba była to jakaś niestrawność i skurcze jelit bo macica wydaje mi się że inaczej mnie bolała w pierwszej ciąży podczas skurczy. W każdym razie miałam już jechać do szpitala ale przeszło i zasnęłam. Mam nadzieję że to rewolucje żołądkowe, idę zaraz do sklepu zaopatrzyć się w kiwi. Dzisiaj odpoczywam w miarę możliwości i mam nadzieję że będzie okej. Zrobię tylko obiad i pojadę po synka. Miłego dzionka
Blondie
Hej. U nas masakra po weekendzie. Awaria wody dała nam się we znaki. Ani jak pozmywac naczynia, ani jak ugotować, umyc się, czy cokolwiek. Nie mirlismy 1.5dnia wody i było ciezko, wiec od rana zmywam gary, podłogę, etc.
Ja soe czuje w miare ok, ale bardzo czesto twardnieje mi brzuch. W piatek mam wizyte. Zobaczymy jak bejbik
Ja soe czuje w miare ok, ale bardzo czesto twardnieje mi brzuch. W piatek mam wizyte. Zobaczymy jak bejbik
kitty89
Współczuję braku wody, u nas jakiś czas temu była awaria rury gazowej i prawie 3 dni bez gazu też mega ciężko.Hej. U nas masakra po weekendzie. Awaria wody dała nam się we znaki. Ani jak pozmywac naczynia, ani jak ugotować, umyc się, czy cokolwiek. Nie mirlismy 1.5dnia wody i było ciezko, wiec od rana zmywam gary, podłogę, etc.
Kciuki za dzisiejsze wizyty!
lista na wątek zamknięty
@Sylwiakp
@Mujer
@Biegi93
@Joannaa24
@patka90wroc
@Kalinova
@Blondie
@Natalia_92
@pupui
@-Aia-
@Rajo007
@Ewetka
@Natuś_ka
@patuśka
@5th_avenue
@tofitoud
@Ewunia1981
@MartynaXI
@delicious
@kitty89
@Kark_a
@Amelka85
@Sasanka22
@demoniqe
@Reese
@Luśka2430
@megi091
@Heda
@Magdalenams
@liczba
@jowska1
@pisces
@zmurka
@Ann_81
@kwietniówka19
@Karola2453
@Donata83
@sky_84
@MamusiaDzidziulka
@kaliiia
@kb.karola90
@Natalia91
@Olciakkk
@Andzia08
@Golonka
@j_krupa
@Flo86
@Mamuskarazydwa92
@marta8989
@Dżoana90.
@Katika
@motylek24
@Karuska
@koGosiaa89
@madagos
@Nika999
@Am91
@Lemonka27
@Kasienkkaa1
@Biedronka84
@Maliina
wysyłam około 20 do Adminki
@Sylwiakp
@Mujer
@Biegi93
@Joannaa24
@patka90wroc
@Kalinova
@Blondie
@Natalia_92
@pupui
@-Aia-
@Rajo007
@Ewetka
@Natuś_ka
@patuśka
@5th_avenue
@tofitoud
@Ewunia1981
@MartynaXI
@delicious
@kitty89
@Kark_a
@Amelka85
@Sasanka22
@demoniqe
@Reese
@Luśka2430
@megi091
@Heda
@Magdalenams
@liczba
@jowska1
@pisces
@zmurka
@Ann_81
@kwietniówka19
@Karola2453
@Donata83
@sky_84
@MamusiaDzidziulka
@kaliiia
@kb.karola90
@Natalia91
@Olciakkk
@Andzia08
@Golonka
@j_krupa
@Flo86
@Mamuskarazydwa92
@marta8989
@Dżoana90.
@Katika
@motylek24
@Karuska
@koGosiaa89
@madagos
@Nika999
@Am91
@Lemonka27
@Kasienkkaa1
@Biedronka84
@Maliina
wysyłam około 20 do Adminki
Blondie
No, tak. Ciężko bez kazdej, oczywistej dziś sprawy. Jeszcze jak się mieszka w bloku, to nie ma alternatywy typu studnia [emoji14] bo oczywiscie na stronie miasta hejty, ze kiedys ludzie w ogóle nie mieli wody i sobie radzili. Owszem, ale inaczej było wszystko dostosowaneWspółczuję braku wody, u nas jakiś czas temu była awaria rury gazowej i prawie 3 dni bez gazu też mega ciężko.
Kciuki za dzisiejsze wizyty!
Kciuki za dzisiejsze połówkowe i pozodtale wizyty
reklama