reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

mamuśki, jak Wasze pępki?
kiedy Wam zaczęły wychodzić w poprzednich ciążach?
i jak to jest z tą linea nigra? bo orientuje się że nie każda ją ma :)? lub o różnym stopniu nasilenia. pojawia się już u Was?
Mój pępek nie był wystający a linia pokazała się późno. Pod koniec ciąży jakoś. Mam głęboki pępek więc nie wyjdzie raczej ;)

reklama
Przeraziłyście mnie z tym że pępek może wyjść... Mam dosyć głęboki i tez tak jak Andzia08 nawet nie wkładam tam palca :) mam nadzieję że nie wyjdzie, natomiast pionowa kreseczka delikatna ale pojawiła mi się już jakiś czas temu.

ja miałam piękny schowany pępek do I ciąży.. wylazł z mojego brzucha rakiety i potem się schował, ale nie już tak ładnie, sexy jak wcześniej :/
teraz też już wyszedł.. brzuch mam wielki, ale do rakiety jeszcze daleko :p w kwietniu to będzie ;)

linii nie miałam w poprzedniej ciąży i teraz też nie mam

mój Wojciech już kopie nie raz, ale delikatnie póki co i cieszę się tym stanem rzeczy.. to takie najfajniejsze kopniaki moim zdaniem :p jak dzieciaki będą miały 2 kg + to nas tak te kopniaki nie będą cieszyć.. mi Nela tak skopała prawe żebro, że uff ;)
ale cóż.. takie uroki.. niech rosną zdrowe i piękne, a my się potem zregenerujemy (kiedyś :p)

My jutro mamy połówkowe o 8:20
Świetnie, powodzenia ;)
mamuśki, jak Wasze pępki?
kiedy Wam zaczęły wychodzić w poprzednich ciążach?
i jak to jest z tą linea nigra? bo orientuje się że nie każda ją ma :)? lub o różnym stopniu nasilenia. pojawia się już u Was?
Linia w pierwszej ciąży pojawila mi sie pozno, teraz jeszcze nie mam. A pepuch wystaje od dawna [emoji23]
Ja mam 13.12 [emoji4]
To jeszcze chwilke:) ale pamiętam ze masz termin gdzieś na koncowke kwietnia.

W pierwszej ciąży pępek mi wystawał tak od połowy ciąży, teraz dużo szybciej. A linie miałam jakoś od 7 miesiąca i bardzo ciemną. Zniknęła jakieś pół roku po porodzie.

Hejo ja na połówkowe wybieram się w poniedziałek a dalej nie wiem co będę miała ... Lini ani wystającego pępka nie mam jak narazie [emoji16]

reklama
A mnie sie tr eystające pępki mega podobają. U M n ie wyszedl fopiero w 9 msc. Teraz juz sie spłaszczył mocno, ale prwnie trz szybko sie nie wypcha :)

Do góry